Hatar kyla, hatar vinter, hatar konstant mörker!!

.. I knew from the start ..Läste precis aftonbladet och de första jag såg va..
"Höstmörket är lika farligt som rökning"
Höstdeppig av mörkret? Nu tror forskarna att mörkret kan vara direkt farligt för hälsan.– Vi förkortar våra liv med uppåt tio år om vi inte solar ordentligt, säger Björn Liedén, pensionerad allmänläkare.Det är ingen slump att influensan alltid slår till på vintern. Bristen på sol och D-vitamin sänker vårt immunförsvar och gör oss extra mottagliga för virus. Vissa forskare tror att bristen på sol kan vara direkt farlig.– Just nu pågår en diskussion om att de stora folksjukdomarna som hjärt- och kärlsjukdomar och cancer påverkas ogynnsamt av mörkret. Jag tillhör dem som tror att bristen på solljus i Norden är ett jätteallvarligt problem. Den skadliga effekten är i klass med rökning, säger Björn Liedén, pensionerad allmänläkare.Ah jag har aldrig mått bra på vintern och nu vet jag varför, det är mörket.. Fast jag gillar att sitta ensam i mörkret men jag blir fan sjuk av de.. iiiiiiif jag vill inte ha vintern! Men vad ska man göra när man bor i fattiga 50 dagars sol sverige...
.. U would stay in my heart ..


OnE LovE / Zehlin

Pain in my life.

Sitter och läser min andra blogg, jag har skrivit en massa bra grejer förr i tiden, jag undrar vart min glöd har tagit vägen. Ärligt talat, vart har glöden tagit vägen.. Vem tog den ifrån mig?

She a nymhomaniac, he got his toughts in th bottle
Would it help for them to walk with a bible
They both say, nah, the find Religion as akward as I do
I could holla give a dollar but what more could I do
Not much, they got fucked, it's what we call survival..


Bobby Sandz kom nyss ut.. Du lär ju inte gå på gatorna länge.Ah lyssna bara så fattar ni ur hatad han är.
Big Up Crome!
OnE LovE / Zehlin

Tror du på ödet?

Jag tror på ödet, jag gör verkligen de och allt verkligen allt händer av en mening, jag menar varför skulle annars dåliga saker hända, eller är allt dåligt verkligen dåligt? hur kan vi veta om de aldrig händer. Varje dag händer det saker i allas liv som kan vara en ledtråd till vad vi verkligen har för öde. Jag tror verkligen de, varför skulle jag annars komma över en massa konstiga saker som inte har någon mening med nått att göra? Alla dom smådelarna är delar av nått som kommer visa sig en dag. Jag har kommit på vad mitt öde är. Dags för er att tänka på vad som händer i era liv.


Tro på ödet, tro på karma tro på va du vill men jag vet att det finns en bestämd väg för alla, går du omedvetet av stigen händer de nått dåligt. Så fortsätt gå rakt fram. Backa inte, tveka inte, gå bara!

 

 

 

 

 


OnE LovE / Zehlin


Did something i want to undo

Lyssnade på låten och fick en krypande känsla i kroppen som avslutades med en tår på min kind.
Vill ta tillbaka allt! Men jag kan inte, de bara går inte. Hur mycket jag är försöker så går det inte.
Vill tillbaka till då, då när jag visste bättre och hade bättre.
Kom hit en stund bara.
Kom!


OnE LovE / Zehlin

Nothing to say

Har ingenting att skriva just nu förutom att jag önskar de va bra.

Life is a hoe and all you get is fucked.

.. i really miss you ..


Sitter nu hemma och kollar på Raw.. Jobbat hela dagen och känner mig helt slut. Hade ingenting att göra så jag antar att det är därför. vet inte vad jag ska skriva här längre för de händer ju inget kul här just nu.

Vad ska vi göra åt de hela? Börjar bli trött på att ignorera.... i just wanna call you ..
OnE LovE / Zehlin

RSS 2.0