This is too deep..

Apathy - Feelin you

Nu ska jag dra till brorsan och tattuera mig / umgås..
Skriver kanske en rad därute
Finns på telefonen
OnE LovE / Zehlin

A different day comes, another one goes

Evidence ft Krondon- Solitary Confinement

Ärligt talat, jag älskar beats, jag skulle kunna lyssna på beats enbart.. Jag menar, lyssna på låten och känn hur gåshuden utvecklas. Ooouf mördar beat, Den där Sid Roams vet vad han håller på med. Inte de första av hans beat jag skakar av lycka till. Jävlar ja.. Jag får inte nog, Och inte nog med att beatet dödar, Evidence DÖDAR beatet, oh fyfan.. han är ett geni utan dess like!

De här inlägget blir ett litet Evidence inlägg för just nu är de han som pumpas i datorn här kommer en annan låt från EPn The Layover



Evidence - To Be Determined (Feat. Elzhi & Aloe Blacc)

Squeezin life out of what, making somthing out of nothing, that's something I've got.

Mmh sometimes I ask myself, why would I nee anyone else to be determined, to make it thru this life. I know I can make it on my own. I made it this far didn't I..

 

 

 

 

 

 

 

 

OnE LovE / Zehlin


Zehlin presents

Melvin- The Sextape
SNART I EN DATOR NÄRA DIG!

" Zehlin, vad är en vän för dig? "

En vän, är där för dig vad som än händer
En vän, står vid din sida när det verkligen gäller
En vän, säger till dig på en gång som det e,
även om han vet att du lackar och blir sne
En vän, hjälper dig utan att kräva nåt åter
Och kan göra fel, men som du ändå förlåter




Har du en vän, släpp aldrig personen, tvivla aldrig vad som än händer. En människa du kallar vän lär vara en person du litar på, kan luta dig mot, kan berätta en hemlighet för som ingen annan någonsin kommer veta. Den vännen som du kallar vän ska även kunna kalla dig sin vän med gott samvete, annars är ni inte vänner.

Tänk på de innan du kallar någon din vän nästa gång.






OnE LovE / Zehlin

Litar inte på oboy längre..

Sitter här och tänkte njuta av min oboy men när jag satt och drack så drack jag lite för fort så jag svalde en för stor sats och satte i halsen, eller inte riktigt satte i halsen men ni vet när klunken fastnar så där påväg ner. kändes som att den va fast där och tänkte va fast ett tag.. Ont som fan gjorde de iaf och jag kunde inte andas för de gjorde så ont och jag skrev de till Melvin som jag trodde skulle ha lite sympati och iaf säga "fan va jobbigt" eller nåt men neeeej...


M - Kvar jaw?

Z - ja jaw.. drack för mkt oboy på en gång så jag fick en oboyklump som fastna i matstrupen som sakta sakta rörde sig ner du vet, oooh va ont de gjorde

M - HAHAHAHAHAHAHAHA

Z - skratta inte jag kunde dött.. fatta den, "mördaren: OBOY" dunununnuuuuu

Ah jo tack för den...



Jag är as irriterad på att bloggen inte funkar som den ska, här gör den iaf inte de.. Hela de där verktygsfältet e gone.. Poooooff borta.. Kan inte ens lägga upp bilder eller låtar så de här inlägget kommer inte bli roligare än så här.. Aja de får väl gå idag då.. Har dessutom fått skriva in alla html koder själv då inte ens enter ville funka..

Tror allt elektroniskt har nått emot mig, typ transformers fast bara Haters! Min telefon vägrar gå in på youtube, och de går inte att se film för tydligen fungerar inte Quicktime på den.. den funkade igår när jag vaknade och såg klart en film sen igår när jag skulle lägga mig vägra fanskapet funka, ingenting gick att se på.. Datorn har börjat sega ner som fan, mottagningen ute på landet är värdelös.. ja listan är lång..


Kommer antagligen inte blogga lika intensivt dom kommande dagarna,
Imorgon åker jag till min bror och ska tattuera mig / spela massa massa tv-spel.. Där kommer jag slänga in en update lite då och då.. Kanske till och med en bild på tattueringen.. så långt vi hinner iaf..
På torsdag åker jag hem till mamma (som inte äger eller någonsin har ägt en dator)
På fredag drar jag till sthlm med min kära mor.
Vet inte när jag kommer hem, de beror heeelt på läkarna.



Ah nej nu ska jag hämta Multivitamin juice och se om jag kan dricka de utan problem..


.. oooh äntligen hör du av dig :) hoppades på en längre stund men de va kul att du skrev iaf :) Mer med tiden hoppas jag på ..




OnE LovE / Zehlin

Orkar inte just nu..

Kan inte sova huvudet spricker av alla tankar Ögonen snurrar och hjärtat bankar Sorgen rasar ner går stadigt på mina två för jag vägrar sitta still har en tro ändå så häng med när vi trappar upp på takten, men försök inte sätta krokben för den här blatten gav er all min kärlek men fick ta emot hat hörde många stora löften men det var bara tomt prat men jag har svurit på att jag ska göra allt jag kan vilket innebär hålla huvet högt och va en man så jag säger hoppa i och ro erat skepp i hamn så hela vår familj kan chilla på en fet strand en plats utan varken oro, stress eller ångest istället där varje dag så som en soft fest men till dess kom ihåg att livet är ett test och underlaget är sånt som tungan smakar mest

Facebook spårar ur..

Vafan är de för fel på vissa människor jaw? Fixar en grupp, döper den till nått bra, får över 10000 medlemmar och byter namn till "10000 medlemmar och jag våldtar min grannes 6åriga son" Wtf man ? Äckliga människor..!

Sitter och kollar runt på runt på YouTube på Idol i hopp om att jag ska hitta en vän till mig och Andrea men varje gång hittar jag någon som får mig att påminnas om mamma haha.
Haha exakt sådär låter hon när hon springer omkring hemma och städar haha.



Melvins EP börjar bli klar nu fan, effektiva människor gör 6 låtar på 2 dagar. Och har man en Exclusive Supervisor som heter Zehlin så kan de inte gå fel, de har vi märkt nu.
Vi satt och snackade om att gör nått fett i fredags och nu sitter vi med 6 färdiga låtar som bara ska mixas och fixas lite. Sen är de klart, jag vet att folk kommer tycka vi är dumma i huvudet men ja de kommer bli årets sjukaste EP. Men vafan någon måste ju göra de förbjudna och slår man ihop våra huvuden kan de inte bli annat än totalt förbjudet. Ni som hört bitar ifrån de vet vad jag pratar om ni andra får vänta tills de är 100% klart och upplagt. Om  man inte gillar vulgärt språk ska man nog inte lyssna men om man skiter i som vi gör ska man verkligen lyssna njuta och sprida!





OnE LovE / Zehlin

Gamla Goda Tiden.

Oj oj oj. Sitter och kollar igenom datorn på bilder, insåg att jag måste rensa/sortera men de orkar jag inte nu.. Men iaf sprang på mappen "Gamla Goda Tiden" och blev fan helt varm i kroppen men jag måste erkänna att jag saknar gamla goda tiden.. Där i början av 2000-talet och framåt, ojoj va  jag älskade den tiden då man trodde man va coolast i stan, hängde med "dom stora grabbarna" och va en i gänget hahah! Shit de känns som de va ett tag sen. De bästa är att många av oss fortfarande hänger och är vänner. Vissa nära andra mindre nära men de är väl så de blir även om man inte vill, den som är närmast från back in the days är fan Stoffe FRÄH min ÄLG.


Jag och några från gamla tiden förra våren.




Afasi och Filthy Ft. Snook - 1990 nånting
En riktig back in the days låt fan haha.







OnE LovE / Zehlin

That thing could be a problem

Igår pratade jag länge länge med Cruz på skype, eller försökte, han stängde av ljudet i 10 min kanske, men sen gick de bra. Han berättade en massa roligt, eller han tyckte de va roligt jag förstod hälften och då va de mest snack om köttbullar. Fick en sång och dans uppvisning iaf, de va riktigt roligt. Men som vanligt stängs de av när de blir som roligast..

Jag saknar dig bebis!

Idag ska jag nog åka hem tror jag, om jag orkar.. fast jag vill va kvar här men jag har fan ett liv också..
På fredag blir de iaf sthlm :) Sthlm sthlm sthlm!!



George Cole - Dope
En låt som verkligen får mig att sakna sthlm och Cruz.



OnE LovE / Zehlin

Life without living

Mmh sitter här och njuter av tystnaden Uno. Höll på att ge upp hoppet om människan idag.. va riktigt förbannad ett tag men jag fattar inte på varför, va inte sur på nån men alla jag pratade med gnällde över nått, inte om/på mig utan bara på nått.. haha fan kände de att verkande magsår, mensverk och gnälliga människor va inte bra för mig.. ojojoj va jag höll på att skada nått här hemma. Jag saknar Cruz!

Funderar på om man ska ta och sova snart, eller lägga sig i sängen och kolla klart dokumentären på mobilen, har ont i ryggen så jag orkar inte sitta..
Är sjukt sugen på rostad macka med ost och gruka med oboy.. Hmm.. Ska man eller ska man inte? Har ju fått strikta order om när jag ska sova och när jag ska äta.. De gick jätte bra i veckan men nu vet jag inte vad som har hänt faktiskt, nått hände iaf..




"du kommer bli stor med musiken för jag vet att du slår"

Redman feta Erick Sermon - React
Good Night Lovers And Haters




OnE LovE / Zehlin

Blaze it up

Busta Rhymes - Arab Money Remix
Idag blir de ganska lugnt faktiskt, ska städa lite nu och sen ska jag färga håret och fixa massa bilder, Kommer bli rätt kul tror jag. Ska ge mig på musiken idag tror jag, om jag orkar, eller ah musik orkar man alltid me.. men först av allt ska jag spela Uno med Andrea och Filip haha. Sånt tråkigt liv man har egentligen haha men de är sjukt roligt tidsfördriv.
Grattis Bobby One-Selecta på 22 års dagen! Jätte ledsen att jag inte kan vara med och fira dig, men vi får ta de nästa gång jag kommer ist :) bless jah!

Ah nu är de såhär, jag har tänkt på de här länge men ingen vet nått och alla tycker jag är dum i huvudet som ens gör de till ett problem. Ni kommer väl ihåg Solero Shots? Den va ju tvärgod, men en dag så försvann den och den har inte funnits sen dess.. Är de någon som vet varför? Jag vill ha tillbaka den!

Att snacka med Andrea är alltid lika roligt haha jag har nog skrattat ihjäl mig
"sket så snabbt att jag fick ont i fisringen lite"




OnE LovE / Zehlin

..::F.J.L.M::..

Minnen väcks till liv igen och jag gillar läget. Mitt sista inlägg ikväll blir ett sånt inlägg om en vän till mig som betydde nästan allt och som fortfarande betyder mer än han tror. Sitter och kollar i gamla bloggen och de är ju sjukt kul, sitter och skrattar för mig själv om vad jag har skrivit om den tiden. Tycker det är så sjukt att en människa kan påverka en annan människa så snabbt, jag menar under den tiden vi 4 umgicks va du och jag ändå med om en hel del, hahaha kommer aldrig glömma när du jag och Andrea satt och kollade på svensson svensson bara för att vi hade ingenting annat att göra även fast solen sken ute och klockan inte ens va 1 på dagen haha, vi slösade bort all tid. Och för första gången kunde jag diskutera med på riktigt, om allt och verkligen ingenting, men jag fick ut så mkt av att prata med dig. Kände att jag blev klok av att umgås med dig haha. så skadad du kunde va asså, haha du fick oss alltid att skratta, jag lovar dig, de finns vissa skämt du drog för 1 år sen som jag och Scarlet fortfarande skrattar ihjäl oss åt.. Så sjukt skönt att få prata minnen idag haha, jag behövde verkligen de. Tack Joel. :)






Boot Camp Click - And So



Den bra tiden :)



Ska försöka sova nu, lär bli svårt med tanke på min magen, Jaw jag skojar inte när jag säker att de brinner asså.. de känns som att de är en brasa inne i min mage, en brasa och en sten som kastas runt, det är inte skönt kan jag lova.. Uuuft.. Försökte få ner en film som jag kunde stoppa in i Iphonen men de hände ju inte så nu vet jag inte vad jag ska göra riktigt.. Aja Godnatt


OnE LovE / Zehlin

Frågestund med Melvin

Idag hade jag brutalt tråkigt när jag vaknade runt 8 så jag plågade Melvin med massa frågor och de slutade som väntat, Katastroof! Här har ni dagens intervju med Melvin aka Faggotarnas Faggit.


"Om du får välja, skulle du haft sex med en giraff eller en oxe?"

- Oxe.

 

"Varför?"

- För att oxar är bitiga, giraffer e långa, do the math.

"Okej, om du måste välja, bara sex man tanter över 90 eller bara killar resten av livet"

- Haha ja hade nog tagit kärringar över 90, guys dont work alltså.

"Okej, vart skulle du haft sex om du bara fick välja mataffären eller på gatan?"

- Sommar eller vinter?


"Asså du måste välja ett ställe och du får ha de restan av livet, du får inte ha sex nån annanstans"

- Ahaa affären

 

"Om du hade en miljon och va tvungen att välja, vad skulle du valt att spendera dina pengar på. 50 uppstoppade fiskar eller 1 uppstoppad morfar?"

- Morfar bara för att

 

"Okej, att få en vattenpistol i röven eller en vattenslang i urinröret?"

- Vattenpistol alla ggr. den e ju inte ens lite svår

 

"Okej, ha sex med en brännmanet eller en uggla? motivera ditt svar"

- Ja skulle satsa på ugglan, skulle vara svårt, me tanke på att den skulle hoa o ja skulle börja skratta varje gång den hoade till, men hellre det än en manet som bränns. Ta en vanlig manet, de måste ju ändå kännas lite som en fitta iaf, kanske, men nånstans funkar de bara om den inte bränns.

 

"Men tänk så här då, brännmaneten ger dig lite hårdare sex"

- Lite för hårt om du frågar mej, me tanke på brännmärkena, men, nu när ja tänker på det.. brännmaneternas såna här utslag botar man bäst med imoniak, och var finns i imoniak? jo i piss, så ja skulle kunna göra en r.kelly o pissa ner den efteråt.

 

"Okej, om du måste vara en tjej för en dag men du får inte ha sex, vad skulle du gjort?"

- Oj, om jag va tjej för en dag.. den e så enkel. Jag hade förstört så många killar som möjligt. Jag hade åkt in till stan, ätit MÄNGDER av Shipotley ( rökt spansk peppar ) och klätt av mig naken, toksärat mitt på plattan och bara gått lös mitt på marken. Ätit allt jag kom över för att bli så dålig i magen som möjlig.

 

"Om du fick välja en färg att se allt i för resten av livet, skrikrosa eller spygrönt?"

- Spygrönt av den enkla anledningen att det är snällare mot ögat.

 

"Ha sex med en hatt eller en godis?"

- Godis låter mest spännande, du vet typ, ta ett essmärke som e tjockt, gröpa ur mitten o trä den över kuken o dra den fram o tillbaka.

 

"Om du måste välja en snubbe du bara får spendera resten av ditt liv med, vem skulle de varit?"

- Dannie. all day every day

 

"Bara ha sex med dvärgrödisar resten av ditt liv eller få en dildo i röven 3 ggr i veckan?"

- Dvärgrödisar.. fan de där me dildo i göten 3 ggr i veckan. de e mkt


"Ha sex med en grön godis eller en blå godis? motivera"

- Grön, ja vet inte hur ja ska motivera det riktigt.. blå godisar e lömska. du vet dom kan va salta, sura, mintiga, aah, de e lixom mer opålitligt, hellre nåt man vet e aningen päron eller äppte för diverse svidande sensationer.

 

"Att få göra beats åt lorentz och aldrig rappa eller att få rappa på lorentz beats och aldrig göra beats?"

- Göra hans beats, at least id get paid. beats känns mer distans på nå sätt, de e inte lika mkt jag, de representerar inte mej på samma sätt

 

"Ha sex lorentz hela livet eller aldrig mer kunna göra musik?"

- Aldrig mer göra musik utan motivering, det är obvious

 

"Bli nudist på heltid eller ha sex med en igelkott resten av livet?"

-Nudist på heltid. duvet, henke ramlade på en igelkott när han va liten. för de första har dom uppskattningsvis 200 fästingar på sej under taggarna, sen äter dom huggormar, så dom e inte nyttiga o bli stuckna av.

 

 

 

 

 

 

 

Ah de va de.. Som sagt, vi är inte normala men vi är iaf medvetna om de så FUCK YOU!
Apathy - Fuck You



OnE LovE / Zehlin

Tillbaka till doktorn..

Klockan 10 ska jag va hos DR Monica, ser inte alls fram emot de men de ska bli skönt o se om dom har kommit på nått, annars måste vi gå steget längre och de vill jag inte riktigt.. Ska lämna mina prover idag, synd bara att de inte gick som alla ville att de skulle gå, hoppas att det inte gör nått ändå..



Måste säga Grattis till Stor igen, Grattis man som fan, du är värd de!
Stor  - Lilla Shorty
Måste färga håret idag..

OnE LovE / Zehlin

Musik Onsdag Idag!

Idag funkar inte min telefon överhuvudtaget, de har gett upp hoppet verkar de som, den vägrar ladda iaf. Så idag kommer de bli mkt musik och bilder tänkte jag. Dagen börjar med en av mina kungar. He is unstopable!

Redman Ft Ready Roc - Coc Back
Idag ska jag försöka träna om min kropp tillåter mig, ska ut på promenad om en timma och gå/jogga en stund.. Sen blir de  kanske en sväng i gymmet, jag vill verkligen men kommer jag hålla ihop? Sen efter de blir de musik musik musik! Hoppas verkligen allt kommer fungera som jag planerat för isf kommer en låt upp i bloggen senare :) Ska prata med min läkare idag igen, se va proverna visade och lite sånt. Ska tvinga syrran leka fotograf idag också. Måste ha riktiga bilder!





OnE LovE / Zehlin

Wtf jaw, vad är de här..

Ah som ni läste tidigare va jag hos Doktorn idag. De har känts som att allt blivit bättre faktiskt tills idag, allt bara blev så dåligt de kan bli. Orkar egentligen inte ens sitta här men vafan gör man då, pallar inte ligga i soffan o glo på nått meningslöst och jag pallar inte sova.. Hela idén med magsår är fucked..


Chali 2na - Loves Gonna Getcha
What to do what to do.. Funderar på om jag ska göra ett ego inlägg och slänga upp massa nya bilder på mig..


Ah just de fick en ganska intressant kommentar idag, jag har ingen aning om ifrån i don't know who.. Men jag har mina aningar.. Så om du läser de här vill jag att du ringer mig och förklarar vad problemet är.. I know you've got my number..
OnE LovE / Zehlin

Många massa, massa många.

Trust & truth, you have to earn trust & truth.
You can't step in somebodys life and turn everything into a game.
Games have no trust, games have no truth.
And if you think life is a game, you're wrong.
If you decide to treat you life like a game, you allreddy lost.




Nu ska jag pappa och Naomi se på House och äta delikatessbricka.
Mums Mums!
Synd att jag har magsår annars hade jag kunnat dricka de goda vinet pappa sitter och njuter på.





Method Man Ft Busta Rhymes - What's happening









OnE LovE / Zehlin

Smooothie!

Idag har jag inte bara gjort massa skit, idag har jag suttit och pratat i telefon med 6 olika läkare och äntligen har jag fått mina tider jag behöver. Tisdag den 19/1 ska jag ta 100 prover, Onsdag 20/1 blir de fylla i massa papper, Torsdag 21/1 blir de gastrokopi.. uuuft va jag är nervös, ni anar inte, har aldrig varit med om de och planerade inte på att va me om de heller. Men jag ska få en slang ner i magen via munnen/halsen.. De kan ju inte va skönt någonstans! Men ah nu har jag fått mina efterlängtade tider iaf. Hoppas dom ger mig nått så jag blir frisk snabbt. Jag vill jobba igen!
Eftersom att jag va uppe när syrran skulle till skolan passade jag på att äta frukost med henne klockan 7, (ah jag är varken den som vaknar tidigt eller äter frukost) Men jag blev lite små hungrig där runt 13 tiden så ist för att laga mat som jag ändå inte skulle kunna äta gjorde jag den godaste nyttigaste smoothien EVER!
  • Lite Banan
  • Lite Ananas
  • Lite Jordgubbe
  • Lite Mango
  • Lite Hallon
  • Lite bär yoghurt
Se vad fin den blev, Tro mig den va AWESOME!
Nu ska jag städa lite.
skriver mer sen.
OnE LovE / Zehlin

En Ö av falskhet

Orkar inte spela ert spel vilket ni kanske redan har förstått.. Suedi brudar som bor på Gotland är totaaalt värdelösa, finns ingen av dom som inte i sitt lilla huvud kokar ihop en egen historia eller läser/hör nått och förändrar och säger till helt fel personer att det är dom de handlar om.. Ni har ingen aning så sluta prata och lägg ner falskspelet, ingen orkar längre.. Trodde ni va gamla nog för att bete er..

Är rätt less idag så orkar inte ens skriva nått annat..

Skriver nog mer sen när jag släppt de här.




OnE LovE / Zehlin

Method Man

Den 26 Mars blir de Göta Källare och massa Method Man! Fan va jag längtar, allt är klart och jag ska verkligen dit, kommer bli så jävla nice. Vet hur kvällen kommer sluta och alla kommer bli så jävla nöjda! Killen kan verkligen leverera live!



Method Man - Bring the pain
OnE LovE / Zehlin

And this si the way we crash the party!

Oooh jag vill ut o klubba!! Men det lär inte hända på ett tag till.. får sitta här och njuta ensam av musik och kolla på äckligt fina skor!



Shop Boyz - Party like a rockstar
One LovE / Zehlin

Jag bryr mig faktiskt inte

Släpp alla planer du har!!

Jag bryr mig inte ett skit om dig egentligen, du är bara ännu en bricka i mitt livs gång. Alla dom här planerna du har, alla vägar du vill att VI ska gå kommer aldrig hända, ditt liv har en väg och mitt liv har en helt annan, jag har ingenting med ditt liv att göra och du har absoolut ingenting med mitt liv att göra, från och med nu vill jag inte ens att du ska va min vän, det kommer aldrig funka! det måste du väl inse själv..

Ah nu är mitt mål egentligen att komma härifrån men du är inte en hjälp på traven, jag kommer tycka/tänka exakt som nu då.. De måste du väl fatta? I mina ögon sjunker du mer och mer för varje dag som går.

Jag är inte på de bästa humöret idag men de har med all press att göra, vafan låt mig andas. prata inte som om att vi är 1, prata inte om att du vet som är bäst för mig, vilka som jag ska umgås med. Knip bara.


Mr X.  Jag hoppades på att du inte skulle jobba ihjäl dig inatt, hade verkligen behövt dig just nu. Du hjälper mig alltid även fast dina råd inte är dom bästa.. I've got MAD luv 4 ya. Tills du ringer ska jag lyssna på låten du bad mig lyssna på den dagen.




Craig David - Walking away

 

 

 

OnE LovE / Zehlin


Mehmet Kenan Ketboga

Han är ett vidrigt litet svin som har stulit min identitet och mina bilder och bilder på Cruz, Det är inte okej nånstans. Om ni vill hjälpa mig göra nått åt saken Skriv till Nadia Ahmedi på Facebook, ah ni vet att ni kommit rätt om ni ser en bild på mig i profilen.

Avatar

Kom precis hem från bion med syrran, vi såg Avatar och jag tyckte fan den va lite sådär asså.. Ville att den skulle va bättre, de kunde den ha varit men men..
Under filmen satt jag och smsade lite med The Biggest Faggit of the fags. Fick typ sms som va 1 km långa och jag klagade på de. Så här såg de ut...
Faggit skriver -

Ett lååååångt sms, kommer inte skriva vad men de va verkligen lååååång!

Jag skriver -

Hahahahahaha Makalöst jaw. Ah men dom sagt det är nog bara jag som gör sån skit.
Åååh va långa sms du skrivet jaw hahah,
läser hela men sen när jag ska skriva har jag glömt hälften av vad du skrev haha.

Faggit skriver -

Ja men förlåt då. Så jävla mkt. Jag tycker om att växla ord med dig helt enkelt. Kommunikation e lika viktigt som vatten. Och vatten dricker man för att man e törstig. Sen när man inte e törstig känner man som ett välbehag i hela kroppen. Man kan dricka vatten som kommer från kranen, de finns på flaska, med eller utan kolsyra, det finns vatten som smakar hallon, kiwi, jordgubb, lime, citron, päron, äpple, sen finns de mango, passionsfrukt, stjärnfrukt, Sen, inte nog med det så finns det sorter med vatten som har hela två frukter som passar bra ihop. Till exempel, smultron och lime. Sen finns de vatten me extra lite kolsyra.. Sen kan man få vatten ur bäcken, sjöar det finns vatten i toan, men de ska man inte dricka för de är inte trevligt. och det finns vatten i luft som faller som man kan bygga en grejs som fångar upp allt vatten så man kan dricka vatten ur flaskor, ur händerna och ur vattenspridare och om man sportar är vatten viktigt, så som du förstår, det är viktigt att man som människor pratar med varandra om man vill känna att man utvecklas med den personen.


Jag skojar verkligen inte, så långt va smset.. höll på att skratta ihjäl mig på riktigt. Folk på bion undrade nog va de va för fel på mig..
Ah fyfan va jag önskar att dom här skorna fanns och va mina!!


Oooooohwiiie säger jag bara!






One LovE / Zehlin

Passionsfrukt

Ah då har jag sovit bort en hel jävla dag faktiskt. Det känns inte så stabilt, men med tanke på att jag har vänt totalt på dygnet får jag skylla mig själv. Sitter just nu och äter en passionsfrukt och njuter av massa musik. Jag har lite beslutsångest vad jag vill lyssna på så jag har gjort så att jag har satt på Indisk radio bara för att känna mig som hemma. Funderar på att spara och åka tillbaka en stund, vet inte när de blir men i år blir de iaf.



Se hur gott de ser ut!


Nu blir de alfapet och nått annat att lyssna på..


Här har ni iaf Indiska Usher.



Tennu Le - Jai Veeru








OnE LovE / Zehlin

Okej nu Räcker de!

Det här måste få ett jävla slut. vafan palla stampa i ett värdelöst jävla dike där ingenting händer, Jag behöver inte de här. Jag behöver ingenting längre! Jag behöver komma från den här ön på riktigt nu!
Sitter ute hos min Baba och jag kan lova er att det inte finns någon bättre just nu. Kan koppla av och bara skita i allt annat. Stressen, finns inte. Folk, finns inte. Jobb, är sjukskriven. Allt är bara fridfullt här, de enda jobbiga är att det är så satans kallt...
Har iaf haft roligt framför Datorn med Hamed och Ali ett tag, haha jag sprack nästan, kul o se att er igen och tack för att ni gjorde min natt ännu lite roligare.
Blev Dåligt med låtar idag men som sagt jag har inte haft Dator så mkt och dessutom har jag nått på G som ni snart kommer få höra.
Nu signar jag ut. Dax För sängen så här kloickan halv 11 på en förmiddag, det är ju ASBRA !! en hel dag kommer försvinna nu aja wtf..


Sov gott alla mina Tjockisar




OnE LovE / Zehlin

Iphone

Det är egentligen helt sjukt vad man kan göra med sin Iphone.. Har tex fixat så nu kan jag göra beats på den, fick oxå ner autotune men jag hatar de så de enda jag kommer att göra med den appsen är att fixa ett beat där jag sjunger och sen ska jag lägga AT på halva så ni får höra hur fucked de är.. Fan vet inte vad som har hänt med musiken ärligt talat.. Men ska sluta irritera mig på den, vissa gillar att för nya sig säger dom, men autotune är inte nytt!! Fan de kom på 70-talet. vad är de som är så nytt med de.. "jag tycker det är dissrespekt att göra sånna beats dom gjorde på 90-talet, det är ju deras grej" Det fick jag höra idag av en kille som jobbar för mkt med sutotune.. DET ÄR ÄLDRE! Isf är de också dissrespekt.. Låt all musik ha sin egen genre, det går ju inte att göra nått och bara kalla de hihop tex för det är inte hiphop, det är housepop det ni gör!

Ooooouf sitter och kollar lite på youtube och jag hittade en låt som jag har letat efter hur länge som helst! Jag älskar youtube!

Onyx - Last Dayz
OnE LovE / Zehlin

Wowasi

Hahaha sitter och skrattar ihjäl mig just nu, sitter och kollar på när Ali och Hamed spelar in en ny Import Remix. Asså dom är helt skadade fan, shiii!

Shenayney

Sååå Nu har jag fixat såna feta apps till iphonen.. Synd som fan att den inte är min för nu har jag verkligen pimpat upp den. ska fan kolla om jag kan köpa den. Hoppas verkligen de.

Fan va dålig jag har varit på att update i bloggen idag.. men jag har inte haft data på hela dagen.. senare kommer jag lägga in lite musik men nu blir de inte mer än såhär fören jag har sett klart filmen.





OnE LovE / Zehlin

Nu får de räcka faktiskt

Nu svider det i ögonen av trötthet, jag fryser och känner mig yr, men varför har jag så ont i magen så jag inte kan somna? JAG VILL SOVA! Äh nu skiter jag i de här faktiskt men jag lämnar er aldrig utan att slänga upp en låt. När jag hörde första gången blev jag helt galen, jag hade den som ringsignal och sms signal. Den låg i hundra dubletter på ipoden så jag va säker på att den skulle komma fort haha. Ah om man inte faller för den här låten så har jag hört av den ska va sådär, men vad vet jag. I Love It!



B-Real ft Damian Marley - Fire









OnE LovE / Zehlin

Ännu en sömnlös natt

Vad gör man åt sömnlösa nätter? Kan ju inte göra nånting här ute heller och de suger ganska rejält! Jag vill göra nått stort för en gång skulle, göra nått som ingen annan har gjort, det är inte omöjligt, tro mig. Jag ska lyckas komma dit jag vill nå!

har fan varit vaken i snart 40 timmar, vet inte om jag ska gå o lägga mig eller inte, jag känner mig inte trött längre, har gått över den gränser.. Nu är jag bara stel och fryser som en naken hund i sibirien. Får för mig att jag ser saker också, nyss så kändes det som att varje gång jag tittade upp på den här gigantiska skärmen kom de ut en ansikte emot mig, de va lite skumt faktiskt..

Jag orkade verkligen inte fortsätta på diskussionen idag vi tar de när vi vaknar Bucc.
Du kommer bli uppkäkad!


Back to my scrabble..



OnE LovE / Zehlin

DIE Autotune DIE

Jag sitter här och är sjukt lack just nu. På va? AUTOTUNE! Vafan är de här, sjukaste jag har sett asså.. Till alla er som tycker att autotune är så jävla cool kolla på de här kanske ni tänker om.

Orginalet på Charlie Bit Me                Charlie Bit Me Autotuned

Lorentz & M.Sakarias
AUTOTUNE!! Fake ass motherfuckers som kallar sig hiphop.. Stick fan!

Ser ni hur jävla enkelt det är att få vem som helst att kunna sjunga eller rappa, inte konstigt att alla får skivkontrakt helt plötsligt. Den här skiten måste bort.. Vafan är AutoTune?! Jag blir så jävla lack, klart Kanye låter bra när han autotunar skiten ur sig själv.. Va fan hände med Äkta Hiphop? Det här är ju inte äkta nånstans, jag är seriöst lack och jävligt besviken på alla som rappar/sjunger med autotune.. Det går inte den MÅSTE BORT!!


Här kommer äkta hiphop o guess what, dom tycker precis som jag!

KRS-One & Buckshot - Robot


Jay-Z - D.O.A (Death Of Autotune)

Skönt som fan o se att det fortfarande finns ÄKTA hiphop. But still Autotune måste bort!







HatE on AutoTune / Zehlin

Time is money

Oooh här är Chino XLs, enligt mig, absolut bästa låt. Får fortfarande rysningar i kroppen. Hörde den första gången för lite mer än 3 år sen och genom den här låten hittade jag min soulmate 4 real. De gör så att låten blir ännu lite bättre. Tänker inte skriva mer, lyssna och njut bara. Får fortfarande gåshud när den går igång.
Chino XL - HoodLove

OnE LovE / Zehlin

Vad har hänt med Eminen?

Sitter och lyssnar igenom lite musik på pappas dator och då kom de upp nån skum låt som jag kände igen men verkligen inte gillade och till min stora besvikelse kom jag på vilken låt de va... Eminem som fallti för de alla andra jävlar inom hiphop faller för just nu.. I DON'T GET IT! Vafan man hör hur osäker och obekväm han är. Varför gör han ens en sån här sak? Tacka gud för att de va den enda låten på Refill som va så..

Eminem Drake Kanye West & Lil Wayne - Forever

Har aldrig varit med om liknande.. Klockan är inte ens 23 och jag är svintrött. Kan de ha med o göra att jag varit vaken i över ett dygn nu? Men fan jag gillar inte att sova.. Ska köpa ett lager Monster
.. MUMS! Men eftersom att jag inte kommer få tag på några Monster här ute på landet blir de vatten och mandarin och extra hög volym i lurarna, de ska tydligen pigga upp.. funderade på att slänga mig i snön men kom på sen attt jag kommer frysa och då kommer jag linda in mig i ett täcke och somna.. Inte bra inte bra..
Måste ju lägga upp en bra låt i de här inlägget annars går de inte.
Det får blir en min låt. Det här Artisten har sedan dag varit med i bilden och sen här låten kommer vara där tills vi dör. THIS IS TRUE LOVE.
Chino XL - Nahh

Han är kung!

Oooh nu måste jag sluta spela alfapet, blir helt snurrig här.. ska ringa ett samtal sen ska jag nog ge upp, känner hur jag deckar mer och mer för varje sekund som går.. Nhä fuck de här.

 

 

Good Night!

 

 

 

 

 

OnE LovE / Zehlin


Ärligt talat grabbar där ute..

SKRIV ALDRIG SÅ HÄR TILL NÅGON!!
Det är fan bara patetiskt och äckligt..

Fick de här på myspace nyss höll på att skratta ihjäl mig tills jag blev äcklad helt plötsligt.. tror inte han blev glad av svaret han fick.

Hej hjärtat!
Gillade vad jag såg ;)..
Jag heter Micki, bor i Malmö och är 22 år.
Jag sysslar mycket med musik, texter och dikter. Här är en dikt till dig:
En dag såg jag en tjej, som jag aldrig sett förut, så vacker. vackra ögon. 
När jag såg dina vackra ögon blev jag nervös
jag tänkte och hoppades på att en dag få se dig i verkligheten.
jag önskar att jag kunde snacka med dig en hel natt.
Alltid ha dig nära.
När jag hörde dig sjunga för första gången, blev jag varm och förälskad. ensam med dig, utan ett ljud, höra vågorna, höra din vackra sång.
Jag önskar att det aldrig tar slut
när jag säger "håll mig i handen, släpp aldrig taget"
när du släpper taget, så rinner tårarna.
men i mitt hjärta känner jag den där stunden jag aldrig glömmer , du säger "morgondagen kommer" jag säger "släpp aldrig mig" du sjunger om din förra kärlek men nu har du en ny
som du aldrig kommer glömma
jag vet att du kan göra mig stark
du tar bort all ensamhet och alla tårar, då du kom fram ur mörkret. du gör solen i mitt hjärta.
och du säger "jag ska aldrig sluta hålla om dig"
du säger "jag älskar dig min älskare"
jag vill vara i din famn tills livet skiljer oss åt.
Har du någon msn jag kan få? själv finns jag på [email protected]
annars får du ha ett underbart liv önskar dig all lycka  
Kram Micki

Mitt svar
Paaaaahahahahaha!! nej nej nej säg att du inte skrev de där. ärligt talat, det där är de värsta du kan skriva till en tjej som du inte känner, helt seriöst nu.. Ser jag ut som nån som vill ha en keff opoetisk fjollig dikt fån en snubbe jag inte känner? Sorry to say men du är heeeeelt ute o cyklar. Ett tips gör aldrig om de där till NÅGON!





OnE LovE / Zehlin

Oooh jag saknar att festa!

Älskar den här låten. Vet inte varför men jag känner att det är jag liksom. Fuck asså fastnade för den för lääängesen men den sitter fortfarande lite fast.
Borde sova snart för jag känner att det här kan spåra ur ganska ordentligt annars, kanske skriver saker jag nite borde osv.. Men wft, det som kommer ut när jag är såhär brukar va antingen asroligt eller bara förvirrande.. Vi får helt enkelt hoppas på de bästa.
Xzibit - Alcoholic

The world needs me!

Nu sitter jag ute hos baba på landet. Spelar Alfapet och har ännu inte sovit en blund så jag är lite hype samtidigt som jag baar vill slänga mig i soffan och lyssna på Cypress. Finns inget bättre än Cypress när man känner som jag känner just nu. Känner mig helt slut i huvudet asså.

Cypress Hill - I wanna get high


Vill du bli smart?

Spela Alfapet!

Jag har hittat mitt nya spel, vann stort på pokern idag men förlorade allt lika snabbt så jag blev lack och började spela Alfapet ist, riktigt roligt.. Där märker man att man är smartare än man tror. Har suttit och spelat nu hela natten och nu lägger jag så avancerade ord så jag bara vinner hela tiden.

Ska jag eller ska jag inte köra på stort på en gång? svarar ni ja kommer jag visa en inom en månad vad jag menar, om inte kommer jag göra de ändå men då är jag rädd för att de kommer ta längre tid, kanske för lång tid. 2010 ska bli mitt år. Jag ska göra nått bra i år. Orkar inte vara random längre. Dax att ta allt till en ny nivå.

Hade varit perfekt om jag kom till Sölvesborg idag för då hade jag redan varit på G men nu ser de inte ut som att de kommer bli så.. Jag vet jag är dålig men vafan ska jag göra liksom. resa halva dagen för att va där 24 timmar om ens de och sen hem igen? hmm nhä.. Fyfan va de suger asså.. Ville ju dit. Men vi får köra i sthlm ist.

har verkligen fastnat på Saian Super crew - Angela.. Den finns längre ner i bloggen.
Franska beatboxare som gör sin grej.

Det blir fan sång träning hela dagen idag känner jag, måste värma upp varje dag nu.. HELVETE måste styra upp allt på Gotland, ingen kommer gilla läget men vad ska jag göra åt saken. Ibland måste man göra de mesta och inte de bästa.. för de bästa kommer hugga dig i ryggen när du tror du är på topp.. Se på mig bara, hade sånt flyt sen fick jag magsår och nu sitter jag bara hemma och väntar på att bli frisk.



Back to the alfapet.

OnE LovE / Zehlin

YaniLove

Jag saknar mig X2 så jag slänger upp lite låtar från den gamla tiden..
Har nog aldrig haft så kul med en brud asså, Andrea Scarlet Mahan is the other me. Synd att hon bor i S-vall asså.



Först ut är Rupee - Slowmotion

Sen har vi Rupee - Tempted to touch

Klassikern Kevin Little - Turn me on

Sist men inte minst Sugar Daddy feat Mellow Mark - Sweet soca music

 

Ah fyfan vad jag saknar Andrea när jag hör dom här låterna, Helt sjukt men jag saknar också sommar och Rhodos. Får sånt jävla mode när jag hör sånt här. Älskar och dör för hiphop men de här är fan de näst bästa.


Sölvesborg?

hur kommer man från gotland till sölvesborg snabbt? behöver vara där imorgon innan 19.00. de känns ganska omöjligt, men jag ska inte sova nu sen ska jag direkt till flyget vid 8, har för mig att de går ett runt 9.. sen därifrån får man ta sig neråt, de är låååångt bort asså.

Slänger upp morgonens låt också.

Jay-Z feat Alicia Keys - Empire state of mind


Den får mig att vilja åka dit nu och börja mitt nya liv!

 

 

 

OnE LovE / Zehlin


Vafan...

Sitter och spelar alfapet på internet och lyssnart på musik och blev helt tom på ord när den här låten kom från ingenstans, insåg att livet verkligen är fucked up orättvist. De enda som poppade upp i mitt huvud va den här bilden

Har aldrig haft så kul framför en dator. Ni gjorde mig alltid så jävla glad, även när jag satt hemma med blåtiror och bula i pannan. Jag saknar er. R.I.P Daniel! <3


I can make it mine

Nothing too big or small
Anything you want you can make it yours
Anything you want in the world

Concrete jungle where dreams are made of,
There's nothing you can’t do,
Now you're in New York
These streets will make you feel brand new,
the lights will inspire you,
Let's hear it for New York


Det är dit jag vill, New York, the big city. Snart är jag där, jag kommer vända allt upp och ner, jag ska ta med mig tillbaka de jag fått därifrn och visa Sverige vad som är vad.
I'm gonna run this town!
Victory is within the mile. I can feel it comin'



Nhä nu ska jag drömma mig bort i min egna lilla värld, imorgon börjar allt. Och på måndag är dagen jag tar tag i allt!





OnE LovE / Zehlin

Inte hiphop men den ger en skön känsla!

Tänkte att jag slänger upp en riktigt soft låt och dagens konversation.
Så lyssna och känn viben.



- hej baby
Z- hej där
- sys du me så här tidigt?
Z- har inte kunnat sova bara.. helt pigg..
- kom till studion o softa då
Z- ah men hur långt bort e inte den då
- vart e du?
Z- Hemma bara
- har du flyttat till sthlm ännu eller?
Z- Nhä, åker upp beroende på jobb.. men planerar på att flytta helt nu i mars
- ok fet, har du gått o gift dig nu oxå eller?
Z- gift mig nej?
- Okej ? men hur går de för dig nu för tiden? kommer du nånstans
Z- Ah du de går sådär asså, stampar på samma ställe nu förtiden.  Hur går de för er då?
- Tråkigt, de går bra faktiskt
Z- nice nice.. hur länge ska du va vaken egentligen? kan inte va bra för rösten
- ska nog decka nu. varför e du vaken
Z- kanske e dax.. nhä jag vet inte har nog vänt på dygnet rätt hårt..
- de kan man säga
Z- Så vad händer med dig då? bor du kvar i sthlm eller vart bor du nu?
- till o från men mest i gbg
Z- aight aight. hör av dig när du är i närheten då.
- absolut hör av dig om du har vägarna förbi sölvesborg imorn
Z- absolut, Kärlek
- alltid
http://bambuser.com/channel/MyBestFriendIsMyGrind.com

kolla in om du har tråkigt
Z- kör ni varje dag eller?
- a när vi tar en paus från jobbandet
Z- sweet kanske man ska kolla hur de går för er då
- gör de hälsa så hälsar vi tillbaks
Z- ni verkar ju ha ganska kul därborta hah
- de har vi, jobbar du ff med mofo?
Z- nej men ska träffa honom när han kommer tillbaka från kina
- fan va gör han där, e ni tillsammans föresten
Z- Han jobbar tydligen. jag och mofo nej, just friends. har du inte koll på vad som händer eller?
- näh ja har inte sätt han på kanske ett år eller nått, sist va när vi alla spelade in den där cp låten i gbg om du kommer ihåg
Z- Om jag kommer ihåg, skojar du eller.. Vet inte hur länge ni tvinga mig att sjunga.. kommer aldrig glömma era ansiktsuttryck.
- Men du total vägra ju, ah du har en unik röst. Du borde bli stor. GÖR NÅNTING ÅT SAKEN!

Too much Haters out there.

.. All the questions make no sence ..


Ah nu sitter jag här igen, skulle egentligen till baba idag men jag sov för hårt för att ens höra honom ringa.. Den här dagen har varit en av dom värsta dagarna på länge, vaknade och va sne, och när de händer så är hela min dag förstörd.. Men de kom upp en sak som fick mig att bli på lite bättre humör, de va runt 21 de hände så jag antar att jag bara behövde höra nått positivt idag. Skogsmullarna och skogstrollen vill att jag ska ta mig hela vägen till Sölvesborg bara för att.. De hade varit sjukt kul men jag är liiiite långt ifrån. Har några dagar på mig om de nu skulle va så att jag får för mig att åka dit iaf. Ah och jag börjar verkligen undra vad det är för frågor du ställer mig. Två dagar i rad har jag fått liknande frågor och du kommer bara få samma svar så sluta fråga. Kommer lägga upp "intervjun" lite senare.

Jag tänkte efter som att jag inte är på topphumör idag och en viss någon brukar va sjukt bra på att göra mig glad så blir dagens låt en svensk artist som enligt mig är den bästa engelskrappande artisten i Sverige och det märks att han är större än vad han är, synd bara att han är kvar i Sverige.

Dagens låt idag Mofo The Maverick - Ray Charles

LYSSNA OCH NJUT

När jag lyssnar på Mofo så vet jag inte vad som händer men jag blir helt lugn i kroppen. Vet inte vad de är men så är de. Got Mad Love 4 ya my friend.

.. i wonder why you ask ..

 

 

 

OnE LovE / Zehlin


Te dije que soy perfecto

.. take me places i never been to ..


Läste precis hennes blogg och om jag förstod rätt finns det bara en som är perfekt i dina ögon, kommer du ihåg vad du sa till mig eller? " Zehlin, du är perfekt och du kommer alltid va de i mina ögon. Du är en gudinna som alltid kommer ligga flera steg före alla andra. Det finns ingen som kan jämnföra sig med dig, Du är verkligen one of a kind och de är på ett bra sett. Alla som haft turen att ha dig i sitt liv kommer alltid minnas dig."


Slänger upp Fabolous ft. Diddy & Jagged Edge - Trade It All för att den betyder nått.

 

 

Skäms på er skäms på er såkallade svenska hiphoppare.. Skäms allihopa!


.. learn me stuff i never thought i wanted to learn ..

 

 

OnE LovE / Zehlin


RÖSTA PÅ MTVs BÄSTA VIDEO 2009

Nu är det dags att rösta fram bästa video på MTV 2009.
Så kära läsare gå in och rösta på er favorit och se till så att rätt vidoe vinner i år.
Det är dags för en förändring.

--> RÖSTA HÄR! <--





OnE LovE / Zehlin


Apathy - True Love

.. too many clowns wants the crown ..




Jag funderar på om man ska börja plugga och kanske till och med fortsätta på piano kursen.. Älskar ljudet av piano, och varför inte va den som gör de sjukt vackra ljudet? David Sides är en av de bästa piano spelarna i världen enligt mig.. Men ah de är så jävla mkt jag vill göra och jag vet inte riktigt hur jag ska hinna med allt, men jag har ju spelat piano förut så de kan inte va så svårt att komma tillbaka in i de..


.. but there's only one ..




OnE LovE / Zehlin

Är svensk hiphop på väg att dö?

.. wft is up with all the techno shit ..


Igår hade jag och Melvin en djup och upprörande diskussion om svensk hiphop.. vart fan är vi påväg?! För mig är de här riktig hiphop..


Sean Price - Boom Bye Yeah

Enligt svenska folket är de här hiphop


Lorentz & M.Sakarias - Baby

Hur fan får dom de att gå ihop egentligen? Deras skiva vann årets hiphop skiva på p3s musiktävlig.. Det är fan sjuukt, jag fattar att Ken blev lack.. Jag och Mel kom långt på vår duskussion, vi blev riktigt lacka båda två och vi har bestämt oss för att ta saken i egna händer.. Snart släpps Årets Mixtape och på de mixtapet kommer folk kunna höra real hiphop.. Jag är också sjukt besviken på Sami.. Allt handlar inte om pengar alla ggr.. och om de gör de byt genre, för hela den här grejen att göra ett album, kalla de hiphop sen så visar det sig vara technopop med rap på, det är inte okej, ärligt talat.. DET ÄR INTE HIPHOP..

Från och med nu ska detta bli en hiphopmusik blogg.. varje dag kommer jag lägga upp minst en dagens hiphoplåt...



.. they raped hiphop and made it wear a dress ..





OnE LovE / Zehlin

Big up till Andreas Kleerup

På Grammis-galan 2009 blev Andreas Kleerup i direktsändning tvingad att lämna pissprov till polisen. De flesta kändisarna som torskar på narkotika brukar alltid skylla ifrån sig eller bara ha någon riktigt dålig undanflykt/ursäkt. Men det är här jag blir så glad när Kleerup kläcker ur sig

"De är ju så jäkla anala. Ingen kan softa. Vad tror du att musikbranschen är uppbyggd av? Palsternackor?"
-Är du nervös för vad testet ska visa?
"nej jag är inte nervös, jag vet precis vad de kommer visa."





OnE LovE / Zehlin

Medina..

.. i'm turning to the rythm of the night ..


Sådär ja, nu ska vi se här..
För ett tag sen dök de upp en dansk brud som från ingenstans blev känd och hon kallar sig Medina. Det finns ett liiiitet problem med de där namnet.. Medina, svenska Medina, Sami och Ali hette ju Medina lååååångt före henne.. Och nu när dom börjar bli stora blir de lite problem, de är ju så att man kan inte heta samma som nån annan inom musikindustrin.. Och nu när hon redan har blivit så pass känd att hon spelas på MTV lär hon ju copywriteat sitt namn så grabbar ska ni bli kända och byta namn eller ska ni hålla er där ni är nu? själv tyker jag att ni ska göra nått åt saken för ni är Medina inget annat..






.. Music is my soulmate ..




OnE LovE / Zehlin

Poker champ!

No tengo ganas de este desde la escuela secundaria, es como el amor es una droga de
Se me escuchas, cada vez Overdosin 'nos abrazamos
Y cuando sus ojos de bloqueo en la mía es magnético
Me digo "No caiga duro, te arrepentirás"
Pero cuando le toque su cuerpo creo que me voy a morir
Esa es la razón por la que no puede ni siquiera intentar
Esto es demasiado profundo y yo tengo que seguir centrándonos
Es difícil tratar con todas estas emociones extrañas
Una diosa disfrazada que cayó del cielo
Gorgeous ojos, te juro que va a ser mi muerte
Tal vez soy pesimista o quizás es demasiado supplistic

Pero yo sé que voy a arrepentir si dejarla pasar o te lo pierdas
Porque eres increíble, eso no es nada nuevo para usted
Ni siquiera sexual, pero sé lo que haría a usted
Sé que el drama es probablemente anterior que ha sido a través de
Pero, ¿qué más puedo hacer para obtener esta verdad a ti

S.D.R

.. i saw your smile ..


Fyfan va jag har smärtor idag, det är inte ett skämt asså. Jag har riktigt ont i magen och jag fattar inte vad det är som tar sån jävla tid, skulle fått en remiss till magläkaren förra veckan men den har ännu inte kommit, börjar undra om dom har glömt mig, de skulle va riktigt illa isf..

Satt o såg på när dom lagade mat förut, riktigt skojare asså.. Blev tvingad att skicka massa shit till sölvesborg o jag vet inte vad faktiskt..

Nu ska jag se klart So You Think You Can Dance sen ska jag spela pyttelite poker och sen ska jag slänga på en film och sova.. känner att jag inte riktigt orkar göra nått annat idag..

Imorgon kommer Cruz, jhag längtar så sjukt mkt. tror inte att ni fattar..



.. when you saw it was me ..





OnE LovE / Zehlin

Undrar vad som hade hänt om vi vände på allting..

.. i wish i knew you back then ..


Läste precis Stoffes blogg och blev riktigt förvånad. Du har blivit vuxen haha!
Nhä men skämtosido, riktigt glad för er skull jaw. Men hoppas att få ser mer av dig..

Jag satt och kollade på en bild på em viss person, jag kan inte fatta att det har gått så lång tid faktiskt. Så jag funderade på hur de skulle blivit om man vände på tiden som va då.. Om vi ist hade gjort på andra sättet, hade vi pratat idag då kanske? Ah nej jag vet inte mer än att vi kanske ska begrava yxan och så småningom börja snacka igen liksom.. Vi har ju båda gått vidare med våra egna liv, Byggt upp och startat om.. Eller jag har iaf gjort de och jag vet att du har Freja.. Men kom igen hennes bästa kompis är hennes ex.. så varför kan inte vi?

Den 14e januari ska jag till sthlm och träffa En gammal vän :) det ska bli riktigt kul faktiskt. Vet exakt hur det kommer bli..

De här inlägget bkev inte alls som de va tänkt så därför kommer jag skriva ett nytt lite senare, ska bara spela klart pokern..


.. but still, if i did, i'd probably treat you like crap ..





OnE LovE / Zehlin

you have a bad connection

.. i wonder if it will be like old times ..


Sitter på golvet här framför datorn och funderar på vad man ska göra..
Gick till affären förut för att jag skulle köpa mat men när jag kom hem insåg jag att jag hade köpt de jag verkligen vill ha igår, Oboy och thefats mackor.. köpte alltså bara frukost.. Men de va gott och jag blev ganska mätt på 1 macka.. Det märks att jag inte har ätit bra alls nu den senaste tiden när jag varit sjukskriven faktiskt.

Jag vill tillbaka till jobbet, när man verkligen saknar sitt jobb och alla på jobbet då vet man att man har hamnat rätt faktiskt. Synd bara att det har blivit som de har blivit den sista tiden.. Men vad ska man göra liksom, det sägs att tiden läker alla sår.. Vi får väl hoppas på de då.

Nu är jag iaf klar med allt tvättande, nu är det bara städandet kvar men de tar jag imorgon för just nu har jag sjukt ont i magen..


.. we don't even remember why we're fighting ..




OnE LovE /Zehlin

30 timmar lite drygt

.. it's so clear to me when i'm there with you ..


Ah nu har jag varit sjukskriven i 11 dagar.. fyfan va jag är rastlös och vill tillbaka till jobbet.. Sjukskrivningen har också innrbärt att jag inte har druckit en enda droppe alkohol på hur länge som helst och därför har jag inte ens varit synlig på klubbarna ni som undrar vart jag tagit vägen.. Kul att se att folk märker när jag inte är där iaf.

Har totalt vänt på dygnet och har nu varit vaken alldeles förlänge, borde ha sovit för typ 10 timmar sen, men dom 10 timmarna har jag spelat poker och pratat i telefon.. Underbart! I LOVE POKER!

Här kom en bild från spelningen sist när jag va i sthlm, ah jag vet inte varför jag tittar på honom som om han totalt gjort bort sig men antar att han gjorde de.. Jag menar, we were so high, we had no idea what was going..

ah de va riktigt nice den kvällen faktiskt. Thanx...

Nu ska jag nog borsta gäddsen och gå o sova, men hur fan ska de gå till när ljuset är ljust och barnen på dagiset utanför leker och skriker... iiift..
Ska hem till krille o fika snart också.. ahhh jag måste sova..
Night night..


.. what do i gotta prove, what do i gotta do ..




OnE LovE / Zehlin


7de tattueringen..

.. you saw me as a heartless person ..


Sitter fortfaranade hos brorsan och är lite små lack..
Dels för att folk snackar om att jag va ute på nyår även fast jag ligger sjukskriven och shit, horungen som jag jobbar med fick mig nästan sparkad.. Det är nog de hon vill.. Guess she thinks im better than her.. vilket jag verkligen är och de stör henne.. iiift orkar inte gnälla längre, men hon kommer få samma medicin tillbaka fast värre och när hon minst anar de..

Sen är jag också fett lack för att jag skulle börja på min nya tattuering idag, uppmålad och klar, fin som fan.. Lite stor men jag gillar stora verk, planerar ju på att täcka de mesta  av min hud faktiskt.. Men iaf, jag fyllde ju i 2 av mina andra i förrigår så alla enzymer som jag har är där och läker den gamla tattueringarna så nu när jag skulle börja på den nya fick jag ingen som helst hjälp av min kropp.. Det slutade med att halva kontursjobbet är klart men sen gick de inte mer.. Gjorde så sjukt ont, visst jag har hört att revbenen ska göra ont men så här ont tror jag knappast att de gör.. Men men åker ut nångång nästa vecka och gör klart skiten ist..

Nu håller brorsan och mamma på att laga mat, carbonara tror jag att de blir idag.. Bacon i men vafan ska jag göra liksom.. Jag orkar faktiskt inte hjälpa till just nu, känner mig rätt fittig men jag sitter så jävla gött här med laptop i knät och Den Oändliga Historian på tv.. Sjukt längesen man såg den, men den är bra.. hade jag varit en sån som läser hade jag garanterat läst boken för den ska tydligen vara så sjukt mkt bättre än filmen t.om så pass att författaren inte ville ha sitt namn med på filmen..

Ska hem till stan efter maten också. Lite halvt ångest över de.. trivs här ute när jag är sjukskriven, så lugnt och stillsamt.. Plus att Moa har en bebis i magen så jag kan klappa på min ofödda brorson.. Ah de kommer bli en pojke :D woohooo!

Nhä nu ska jag se på film och klappa hund..


.. but now you see me as a soulless person ..



OnE LovE / Zehlin


Happy New Year Motherfuckers...

.. it suck to have a sober new year ..


Ah nu är de så här att jag har inte bloggat på länge för jag har ingen dator hemma längre..

Va på sjukhuset förra helgen och fick reda på att jag har årets magsår så jag får knappt äta fast föda, får absolut inte dricka alkohol och jag måste dricka en fittäcklig medicin...

Jag är nog en av dom få som vill pissa, spotta och bojkotta nyår iår.. Såg inte ens fyrverkerier i år jaw.. vafan, ingen som vill fira med en nykter Zehlin som inte ens kan stå pga magsåren så jag drog ut med morsan till bror och hans gravida fästmö... fan va gammalt de låter, låt mig aldrig bli en fästmö.. Gulligt och allt sånt där men som ni vet är jag inte den gulliga typen..

Har precis fyllt i min tattuering på armen och den på nacken, imorgon eller ah idag fast efter natten ska vi börja på min nya on the ribbs.. på tal om ribbs, käkade ribbs idag, asgott.. Bakade också en fet banankaka idag också, ah den va verkligen god asså.

AH VILLE SUPA MIG REDLÖST FULL OCH SPRÄNGA BORT MINA FINGRAR MED RAKETER OCH SHIT...


Ja jag vill verkligen att du ska komma hit snart.. Bring your crew and come..


.. i wanna go to sthlm ..




OnE LovE / Zehlin

RSS 2.0