Ibland undrar jag..






Cypress Hill - Dr Greenthumb

 

 

Känner att jag vill skriva nått men jag vet inte riktigt vad så jag slänger upp den här sköningen och njuter av lugnet i min hjärna, huvudvärken ni gav mig är borta och jag älskar GUL SVART!

 

 

 

 

OnE LovE / Zehlin


Nah i'm just ridin with the flow

No I Don't Care About You, I just Care About The Men In Black

Zehlin Moa och Annie

Foto: http://tonarsdotter.wordpress.com/


If it aint broken ...

Sitter på jobbet och undrar vafan de är för fel på folk asså. Folk kommer ch går som om de vore en jävla fritidsgård, va fan hände med respekten för Faffe och Guting. Jag kommer vara kvar, hade väl tankarna på andra håll nyss men fan jag ska vara kvar, kriga vidare för deras och min skull. I don't give a fuck about you men hur fan tänker ni? Klart som fan ni inte säljer om ni har den inställningen och dåliga fokusionen ni har.. Lägg ner erat skitsnack och jobba ist så kanske ni tjänar pengarna ni behöver och t.om mer än ni kan göra va med. Motherfuckers som bara klagar hela tiden, palla ödsla mer tid på er..

Sista passet nu och från 9 blev vi 5 som brinner för de här.. Snart är vi bara 4 så SUG KUK och låt mig jobba..

Tack Faffe och Guting, speciellt Guting för dina fina ord till oss 3!





OnE LovE / Zehlin

WhiteBoyFresh

http://carlthomasking.com

 

 

 

OnE LovE / Zehlin


Zehlin Presenterar - Melvin The Sextape

LADDA NER GRATIS HÄR!




http://www.speedyshare.com/files/23422413/Zehlin_Presenterar_Melvin_-_The_Sextape.rar

http://www.speedyshare.com/files/23422412/Zehlin_Presenterar_Melvin_-_The_Sextape.rar








OnE LovE / Zehlin


Jag och Binta på inspelningen av Ben & Jerry

Fotograf: http://carlthomasking.com


Videoinspelning till Ben & Jerry igår

 

http://duvetinte.se


riktigt bra kväll!

Sitter på tuben påväg hem från liljeholmen, har varit med Hamed och träffat baba, Cruz och mina älskade indier Nargis och Rahima. Druckit lite vin, lekt en jävla massa med Cruz och ätit god mat. Har även hittat den perfekta lägenheten, eller läget iaf.

imorgon blir det grillning, dricka och roliga aktiviteter med jobbet. Kommer bli riktigt roligt, ska på date på kvällen också hahahaha!

min helg kommer bli kaos!! på lördags ska jag fotas och på söndag ska jag spelas in, kommer också bli riktigt kul faktiskt.


UFT har suttit i en halvtimma nu och skrivt detta inlägg på Hameds mobil och jag lovar er de är de jobbigaste jag har gjort! jävla Nokias tangentbord..... Den här mobilen är för bred för att jag ska kunna hantera den...



OnE LovE / Zehlin

Dagen saga!

Av Sara Hellman, Pontus Lindström och Zehlin Nordstedt

Jag har så mycket pungsvett
Riddarolle sitter i källaren med sitt barn
Joseph Fritzl kom på besök och tog mig
Mina bröst är så hårda som små vidbrända plättar
Han sade, Sug min högra bröstvårta och kläm på farbrors bollar
Köpa frukt? Nej jag ska runka nu
Jag är hemligt kär i Martin ♥
Åhåhåhåhåhåhå jag vill ha penis pappa
Nämen titta de kommer nått vitt från snorren på Joseph
Jag må vara en hårig Kurd!



Varannan-rad-sagan som blev lyckad!!





OnE LovE / Zehlin

Zehlli och Melle lyssnar på The Sextape - FÄRDIGT!!

Igår drog jag ut till Salem och lyssnade på de färdiga sextapet, över förväntan asså. Blev grovt mkt bättre än va jag hade föreställt mig. Fan va tungt de blev !!

Så här såg de ut.



 

 

Släpps på Måndag SÅ SE TILL ATT LADDA NER, krävs inte mer än ett knapptryck ;)

 

 

 

 

OnE LovE / Zehlin


One lie is enough to destroy everything

Hade jag skrivit de här inlägget igår hade jag ångrat mig men samtidigt inte för känslan jag hade igår va obeskrivlig. Svek, lögner och allt annat än tillit. Fan!

Idag kan jag säga att den känslan kom tillbaka när jag såg allt igen, samma lögn samma svek samma jävla skit som bara va där fast de inte skulle. Jag vill spy. Rakt av spy.


Kan inte lita på en människa som en gång har ljugit så hur ska jag kunna ge en andra chans utan att du bevisat för mig att du är värd den. Ord är allt jag hör, jag visste inte, ärligt, jag visste inte. Men nu har jag gett dig en sista chans och om du inte tar vara på den så finns de aldrig något mer. Jag kommer inte vara samma Zehlin som innan men de får du räkna med. Tänk om de hade varit tvärtom.. Du hade reagerat värre.




Fuck de här just nu jag måste jobba..




OnE destroyed LovE / Zehlin

God natt med Zombie Musik

innan jag somnar vill jag ge er äran att lyssna på Sid Roams underbara beat som Evidence använt på bästa möjliga sätt!







God Natt och






OnE LovE / Zehlin


Busig och rastlös

Sitter här i soffan med Hamed och lyssnar på Gamla godingar.. Eller rättare sagt, jag lyssnar.. hehe Sitter med hörlurar och datorn i knät och sjunger högt och falskt och svänger på huvudet. Funderar på att äta nått men musik är som sagt mitt liv så hellre lite mat och massa musik än lite musik och massa mat för de kan resultera i massiv fetma... O de hade ju inte varit hälsosamt!

Hahahahaha måste lägga upp den här, Omg älskar hans vatten danser och jag vet att chefen gör de också!







The dreamteam på jobbet idag

Idag har varit en sjukt bra dag på jobbet. Från början va de Guting, jag, Sara, Palle och Pontus bara sen kom Bea in också. Va riktigt bra fokus och riktigt bra samtal. Men fortfarande fett besviken att de inte gick så bra med siffrorna, vi gjorde så gott vi kunde men de känns ändå som att vi svek Guting fan.. Bättre blir det imorgon..

Har hämtat mitt pass och ID-kort nu också, ser tydligen ut som Pocahontas hahaahahahaaaa! Kanske ligger nått i de för det är inte första gången jag hör de. Men de tog ju lite tid innan man kom fram, hade fått för mig att de va Rådmansgatan man skulle åka till men de va ju Rådhuset så vi fick en liten promenad. De va göttans.

Ni som va för lata för att klicka på länken till Gudrun Schymans sjuka drag kan ju se den här filmen ist.. Och va fan inte för lata för de är värt att se va den dumma fan gör.. Visst kämpa för kvinnor men bränn förfaaa-aan inte upp 100.000 bara sådär, helt iskallt.. Vem faaa-aaan hjälper de?!



Lika värdelös som Autotune ffs!








OnE LovE / Zehlin


Gudrun Schyman...

Vafan ska man säga, Du är ju totalt dum i huvudet.. Insane som vanligt är du iaf din gamle fyllekärring...

HOPPAS DU DÖR I EN ELD - där kan ni läsa vafan hon håller på med den dumma fan..



Kände att jag hade jättemkt att skriva nyss men så fort jag såg den toma vita rutan med ett blinkande streck på tappade jag allt.. Har nog ingenting att skriva förutom att jag skulle kunna mörda mig själv pga saker jag inte gjort för dig och saker jag gjorde mot dig.... Mother Fuck men vafan nu är de försent så fuck that...


Nej nu ska jag laga mat, grillad kyckling med majs och min special sallad... OOOOUF va gott!



Chino XL - HoodLove






-Oh yes i do feel something here









OnE LovE / Zehlin


GRATTIS RZA

Ah idag är en ny dag på en ny vecka och nästan en ny månad, saknas bara ett nytt år, men de är ju låååång tid kvar hehe

Nhä nu ska vi inte vara dryga utan nu ska vi vara underbart gladaaa!!

Känns som att den här dagen kommer vara den enda måndagen vi säljer på och VI ÄLSKAR ATT SÄLJA!


Resten av veckan kommer vara fullt upp, jobba 8:30-17:00 varje dag sen imorgon blir de en drink med en gammal vän, på onsdag efter jobbet ska jag umgås med en annan vän, på torsdag gör jag ingenting efter jobbet förutom att vara hemma och bara ta de lugnt. Helgen kommer bli COCK!!

Beslutsångest om jag ska åka till Haninge eller om jag ska me jobbet och grilla och dricka i solen och spela boll. hjälp mig att bestämma dåå, vafaaa-aan






I NEED A KISS





RZA - Tragedy

Grattis på 41-års dagen!!

 

 

 

 

OnE LovE / Zehlin


2 bra söndagar i rad!

Idag har varit en riktigt bra dag med Hamed.
Vaknade, åt frukost, gick ut och solade en stund, skulle egentligen tvättat och städat vid 1 men vem vill tvätta och städa bort en dag som denna?! men vi hade turen på vår sida och kunde byta tid till 19 så om en halvtimma börjar de tråkiga för dagen..

Iallafall så gick vi till en sjö och la oss på bryggan, badade och solade, lyckades t.om. somna till en stund, tacka gud att jag inte har den huden som bränner sig lätt.

Nu ska jag nog lyssna massa på min Travie och börja städa.



Gym Class Hero - Cupid's Chokehold









OnE LovE / Zehlin


Underbar dag på jobbet

Den här veckan har verkligen varit den bästa på jobbet och hemma. Nu är jag officiellt en upptagen Qall Telecom Fågel!

Veckan som har varit har gjort mitt liv så jävla värt va, va jag inte nöjd innan så är jag de nu. Allt är underbart och perfekt! Men jag är inte nöjd fören jag har miljonerna på kontot och dom är på god väg nu när jag är anställd här!

Och en väldigt passande låt är just nu



Travie McCoy ft Bruno Mars - Billionaire

 

 

Helgen kommer bli dunder också, Middag hos Hameds päron idag sen kanske en drink eller två, och imorgon blir de fixa pass och sen hem till Hamed och Camilla och dricka vin och mysa på tanken att vi ska åka till Tunisien snart. ÄLSKART!!

 

OnE LovE / Zehlin


RSS 2.0