Oseriösa människor utan mål i livet..

Det är såna som ni som gör att den bästa arbetsplatsen rasar ihop och blir den sämsta. Respektlösa själar som tar allt för givet.. Idag ska jag på jobbintervju, hoppas verkligen jag får de! I need it so badly right now.. Ett jobb där man inte jobbar ihjäl sig för 1800 i månaden.. Bluff vafan.. Gav de ändå 5 månader av min tid men tappade allt... Whatever, I'm living for the green paperplanes

Ooooh sitter och lyssnar på tung musik och ska snart laga käk, ashungrig! Måste börja fixa mig snart också.. uuuft!

Mamma kommer snart! Den 15 och stannar en hel vecka. Ojojoj va kul de kommer bli, massa presenter har hon med sig också :D borde flytta oftare haha. Hoppas brorsorna kan komma snart också.






Vi hörs efter 18 and wish me luck..



OnE LovE / Zehlin


Halsfluss igen asså

Vet inte om det är mitt imunförsvar som har tappat bort sig helt eller om de bara är straightup otur.. Men jag är sjuk IGEN... Har inte varit frisk sen i maj och jag ndrar hur länge de ska hålla på.. Lär ju påverka jobbet som fan också. Så mkt som jag har varit borta har jag aldrig varit förut.

Mother Fuck!









OnE LovE / Zehlin

Varje dag är min dag förutom idag.

Vaknade och va astrött. Sov typ i duschen, fattar inte varför ag är så trött hela tiden.. Men för första gången åt jag iaf frukost... Gick till tuben för sent så ist för att komma till jobbet tio min tidigare kom jag exakt exakt i tid.. och nu vid lunchen insåg jag att min plånbok med pengar och mina nycklar ligger hemma så är både hungrig och kommer vara utelåst Wooop Woop! Ska iaf träffa Jonathan efter jobbet så nått bra fick jag väl ut av den här dagen.. Måste tvätta i veckan också..

NÄSTA FREDAG ÄR DE DAGS ATT FLYTTA!! :D :D Äntligen!


Omg va hungrig jag är!








OnE LovE / Zehlin

Tillbaka på jobbet

Är tillbaka på jobbet nu och jag måste erkänna att de är asskönt! Äntligen kan man iaf göra saker.. Nu ska jag bara se till att sälja också så är allt perfekt!

Den här veckan kommer vara full med saker eftersom att jag fått skjuta upp allt i flera veckor, idag ska jag till Tensta efter jobbet och spana in lägenheten, sen ska jag hooka med Armin, Äntligen! Imorgon va de något jag skulle göra men har totalt glömt bort de, tvätta kanske de va.. hmmm... är för trött för att komma ihåg.

Som sagt så är jag tillbaka på jobbet och nu har vi lunch, alla sitter och nördar framför datorn ist för att käka typ haha.. T.om chefen haha! Klockrent..




OnE LovE / Zehlin

Ångest!

Vaknade idag och insåg att 10 dagar snart har gått den här månaden och om 20 dagar flyttar vi här ifrån! Hur ska man hinna allt och samtidigt få ihop allt ekonomiskt nu när jag har varit så jävla dålig i flera veckor...

På måndag ska jag tillbaka till jobbet och få ihop de så nästa månad går runt ordentligt.. Utan pengar kan jag inte betala jack shit och ångesten bara växer av att tänka på de.. Fuck, dubbla hyror också.. Jag älskar mitt jobb men jag behöver fast lön, de går inte annars. Spelar ingen roll hur bra de går, måste fortfarande ha en fast lön. I want to help you!

I november ska jag börja träna också, funderar på att ta upp dansen på riktigt igen också, gosh i miss it!

FUCK nog med ångesten...



Ikväll blir de som vanligt.. Först ska jag träffa Baba (ÄNTLIGEN!) sen möta upp Jonathan för att sen spåra ur! The Bridge, Nype och eventuellt nånting till.. Nu ska jag käka och duscha.. Smälla i mig my pills också. Ursch.









OnE LovE / Zehlin

I feel a weakness for dem Marleys

Speciellt han JR Gong you know. 4 favoriter.. Den sista slår alla med hästlängder!













OnE LovE / Zehlin


Bilder från NYPE 3/9

The Warmups



  
  


NEXT DJ'S

  
  
  
  
  




Filmer och mer bilder kommer.






OnE LovE / Zehlin


Ikväll @ The Bridge

Ska in till stan nu för att se på bio innan vi drar vidare till The Bridge.. Hoppas den här filmen är bättre än den vi såg sist, The Expendebles.. De va nog den sämsta filmen jag har sett på länge! Men dom hade iaf fått med alla actionhjältar från när man va liten. Hoppades att den skulle vara bra efter som att alla dom va me..


Nu ska jag ringa och väcka Joe igen... antar att vi kommer sent till bion men de skulle inte va konstigt..


 

Guguuu! Fan va de känns som de va längesen jag bodde på gotland.. Snart har de gått ett år.. Fortfarande är jag dock skriven på ön men inte länge till..

 

 

 

 

 

OnE LovE / Zehlin


Snart halv 8..

Jag kan verkligen inte somna.... Vafan, jag är så jävla trött me de går verkligen inte.. Sitter och lyssnar på låtar jag och Stoffe alltid lyssnade på för flera år sedan och jag undrar var all fricking vänskap tog vägen.. Fräh vi hörs inte ens längre?! Mother F.....






Har inget mer att säga förutom att de skulle va kul om du skrev tillbaka once in a while..






Sitter hemma och kollar igenom filmerna och bilderna från kvällens spelning.. Klockrena som vanligt, vissa kanske blev för långa men vad ska man göra.. SÅ fort jag vaknar har ni möjlighet att se dom här i bloggen iaf :) men nu ska jag sova, big day tomorrow..





OnE LovE  / Zehlin

Say Bye Bye

..  it's like you don't know me ..


Hörde en låt idag som verkligen fick mig att rysa, den fick mig att tänka på vissa saker. Jag tycker att du ska lyssna på låten och känna samma känsla.











-it's like i don't want you to know me







OnE LovE /Zehlin


Next Dj's @ NYPE ikväll!!

Glöm inte att kika förbi Nype ikväll. De kommer spåra som vanligt och jag kommer vara där, filma och ta en massa bilder. Yes de kommer bli en sån kväll där ni som inte kom ångrar er fruktansvärt mkt. Har ni beslutsångest så övertalar jag er här och nu.. VI KOMMER SPÅRA IKVÄLL!!

Ännu en film från Next DJ's på Göta Källare. (Musse K)




Vi ses ikväll ♥









OnE LovE / Zehlin

Jag behöver hjälp med bloggen NU!!

Sista sången är alltid lika tråkig för mig även fast alla spårar. Galen film!!

 

 

 

Sitter fortfarande hemma och funderar på vem som kan hjälpa mig med bloggen gärna idag.. Alla säger "ååh jag hjälper dig bla bla bla" men den ser fortfarande likadan ut.. Ah nej jag är retard och kan verkligen inte göra nått själv haha, fattar verkligen inte hur man gör. Någon Seriös som kan hjälpa mig?

 

 

 

Följ min blogg med bloglovin


OnE LovE / Zehlin

We speak no Americano Med NEXT DJ's på GK

ShäääNNaaaa!!


Glöm inte Nype på fredag!



För mer info klicka här!






Sitter hemma idag igen, de är nog de tråkigaste som finns, sitta hemma och inte göra jack shit. Mother F va trött jag är på de.. Snart hoppas jag på att bli frisk igen iaf..

Tänkte att jag skulle spendera dagen med att göra nått kul med alla filmer från Next DJ's spelningarna.. eller så väntar jag tills efter fredag men nått vill jag göra iaf.. Kanske kan spendera tiden med att hmmm... någon som kan ge mig nån idé på saker man kan göra när man är extremt sjuk?




Don Omar Ft Lucenzo- Danza Kuduro

Ojojoj Danza Danza

 

OnE LovE / Zehlin


RSS 2.0