Fullt upp idag och mina planer går igenom!

Om cirka en timma kommer Matmaskinen och lämnar sallader. Me like! Vad ska jag hinna innan de, handla byxor skor och leka assistent på en lur som inte är min. Ska till Vasastan och träffa pappa innan jobbet. Ska va där 16.30 så jag hoppas jag hinner med allt. Tvätten får iaf vänta tills imorgon. Nu känner jag hur bit för bit faller på plats och allt jag kämpat för börjar fixa sig.

Kommer du hem idag så kom förbi jobbet och ta dig ett glas så får jag sällskap hem också.

Gotta run now.




OnE LovE / Zehlin

Makt och Ledarskap

Det finns olika typer av malt och ledarskap, alltid är de inte goda gärningar som ligger bakom de. Det är skillnad på att nyttja sin makt och utnyttja sin makt. Hade jag varit den som suttit på makten hade jag gjort nått bra av de hela, jag hade blivit en Gandhi/Obama kind of ledare. Jag vet att om fel parti vinner kommer vi sluta som lilla USA och jag antar att det inte är dit vi vill komma. Vem skulle du liknat om du hade makten i dina händer?

Fresh like a sunkiss in the morning, that's how it felt when we meet and I first laid eyes on you. It's like you walked right out from my fantasy and the other night we matcher perfectly, it's abvious you were made for me. We stayed up all night, talked and played. I fell asleep in your arms and when we woke up we went to à fancy restaurant, aet and laughd. You had to go to your next show so I went home thinkin it was a dream. I never thought in à million years you'd call... But you did and it was not a dream.





OnE LovE / Zehlin

Maktkampen på Nyheter24

Innan jag lägger mig vill jag bara att ni alla människor därute som är mogna för att lägga en röst i valet i höst ska ha hört talas om Maktkampen som pågår just nu denna sekund på NYHETER24. Några kända ansikten Från olika delar av Sverige representerar ett parti och genom att flera ggr dagligen videoblogga ska dom försöka hjälpa er fatta rätt beslut. Jag och många andra vet ännu inte riktigt vem vi vill ska ha makten i sina händer. Det enda jag är 100% säker på är att den Mother fuckern som ska vinna ska kunna hantera all makt och på så sätt få mer makt.

Gör som jag och 1.000.000 andra, följ maktkampen!

http://nyheter24.se/bloggar/maktkampbloggar/mofo

With that Said.. God natt, vi hörs imorgon!





OnE LovE / Zehlin

Ett sista glas vitt på Berns..

Innan jag blir ensam hemma igen... Vad tråkigt de kommer bli, undrar om de kommer ta 2 veckor igen nu eller om de kommer gå snabbare.. Anyway, Jag har fina naglar nu :D

Imorgon ska jag jobba och förhoppningsvis kommer Stefan förbi och säger hej och lämnar lite mat eller dryck, lokan börjar sina nu.

Sk träffa baba imorgon och ha ett litet möte också, hoppas de kommer gå bra, de tror jag iaf.. Sen blir de jobb och förhoppningsvis kommer Mr Mr när han anländer till Sthlm igen.

Nu ska jag hem och sätta mig på kontoret, de ser verkligen bra ut här hemma nu. I like it. Vi hörs senare.




OnE LovE / Zehlin

Oh va skönt!

Nu är vi klara med städningen iaf, riktigt fint här hemma nu. Det skönaste är att klockan bara är två så man har hela dagen på sig att göra en massa massa annat, typ gå och fixa sig själv :) det ska iaf jag göra. Ni får inga bilder för jag vet fortfarande inte hur jag lägger upp bild från iphonen, trodde de va samma som från datorn men de ba går inte!

Nu blir de kaffe och nått smått att äta.




OnE LovE / Zehlin

Nu börjar dagen

Har precis hjälp Saman att spela in ett blogg inlägg till Nyheter24. Han började videoblogga där igår inför valen osv. Kommer bli riktig roliga 3 veckor här nu.
Nu ska vi ner Och käka frukost sen bli de att gå till Peter och hämta lite grejer sen hem och storstäda, ska lägga upp för och efter bilder så ni får se vad jag menar med att Mr Mr skapat kaos! Whywhy..




OnE LovE / Zehlin

I NEED YOUR HELP!

Är de nån som är grym på html koder och vet hur man kan lägga upp youtube klipp och biler i bloggen från iphonen? Skriv ett mail till mig isf. [email protected]

Tack!




OnE LovE / Zehlin

Kan klockan bli mer snart!

Ååh varför ska han alltid väcka mig när han ska träna, vad ska jag upp halv 7 o göra? Åååh jag vill sova lite till fast jag är inte ens lite trött längre. Men jag vet att jag kommer va ikväll. de sjukaste är att han säger att han har sovmorgon när han går upp 7. Wtf come on! 10 är sovmorgon, 7 är fortfarande natt typ. Tur att du inte väckte mig igår när du gick upp 5, jag hade krigat.

Snabb sammanfattning om igår, vi lyckades fixa en hel del igår så de va en overall good day, träffade lite nya människor och disskuterat en massa resor ch jobbplaner. Börjar bli de enda man gör på sina lediga dagar, sitter på café och snackar planer. Och alltid när man sitter med Armin så är de alltid nått som får en att skratta ner sig själv, wow!

Idag är de en lite mer hemmaorganiserar dag, när han kommer tillbaka från träningen blir de städning, jag har redan gjort toaletten för jag hade ingenting att göra, ärligt talat vem städar en toalett klockan 7 på morgonen. Och när jag säger städar menar jag hela köret, skrubbat badkaret, handfatet, väggarna, toan, spegeln och golvet. Bara taket kvar men de får fan va haha. Sen iaf så ska vi storhandla typ tonfisk, massa frukt, en mixer och en Micro. De va nått mer men skitsamma.. Sen 15.15 ska jag äntligen fixa mina naglar, och sen till sist blir det rönninge, hem till Mel och se vad som sker..

Jag har officielt stängt poolen för allmänheten nu. Det är bara en deepsea diving man från Gbg som är välkommen. Han missade dock första babysimmet igår men de kommer fler dagar.

Hoppas jag är ledig ihelgen för isf blir de en liten roadtrip till Göteborg, blev dit bjuden igår så jag hoppas jag kan. Skulle va riktigt kul faktiskt. Orkar inte vänta ett helt liv igen.

Wow min inlägg blir bara längre o längre men den är för att jag inte kan lägga upp musik från mobilen :/ aja, nu ska jag städa köket... See ya around the corner.




OnE LovE / Zehlin

Folk är ju roliga...

Jag svär på Gud, folk är riktigt roliga. Iallafall inom musik världen, så mycket haters och så mycket snack för absolut ingenting. En vän till mig la upp ett par bilder på mig i sin hiphop blogg, nu är de kaos! Folk snackar höger och vänster och allt är ba cock. Men vad är de som gör att dom ens yttrar sig? Jo det är bara avundsjuka där dom själva inte får göra vad dom vill, jag skiter ju i vad folk tycker och tänker och jag börjar nästan tycka de är roligt med haters, meeen det finns en gräns på vad som kan sägas och inte sägas. Sanning kan jag ta, åsikter kan jag ta men lögner och påhitt? Mother fuck no att jag tar de. Inte en chans!

Jag ska berätta lite om en person som finns i mitt liv just nu, det kan verkligen inte bli bättre. Han är en ensamvarg som ogillar folk vid sig till en viss gräns, det enda han tänker på är hur man snabbt tjänar pengar och han lyckas. Driftigare människa får man leta efter, jag har lärt mig och kommer lära mig så mkt av honom. Han har blivit lite av en livscoach och en jävligt bra sådan. Alla behöver den perfekta livscoachen i sitt motherfucking liv och jag har hittat den som fyller upp mina krav osv. En dag kommer du hitta en också.

Har börjat spåna på en ny grej nu som antagligen varenda människa i hela de här landet kommer vilja suga kuk för att själva göra. Jag kommer få mkt cock för de till en början, sen kommer de vända.

wow nu ska vi iväg igen, hela tiden på språng, åkersberga here we come..




OnE LovE / Zehlin

Jag trivs i sthlm som en fisk i vattnet

Kom precis hem från en liten tripp på sture.. Postat klockorna nu så ni som väntat i ett par veckor behöver inte vänta längre. Solat och bokat tid till att fixa mina naglar har jag också gjort, ÄNTLIGEN! Ska snart iväg och köpa mig ett par skor och ett par svarta jeans. Måste ha nått klokt på jobbet. Skulle egentligen jobbat på TP idag men jag vet inte vad som har hänt haha, är tydligen bra på de jag gör iaf.

Satt som sagt och kollade på bilder från Kina igår, jag vill typ flytta dit och aldrig mer lämna Kina. I'M IN LOVE!! ärligt talat, de va de sjukaste jag har sett. På gud, jag dog när jag såg shoppingcentret och när jag såg lägenheterna. Det är helt insane, ingenting kan bli större än där. Jag ska flytta dit. Men först blir de en månad i Oktober sen hem och jobba lite till sen drar vi på riktigt. Håller på att planera in en weekend nånstans nu också, har inte riktigt bestämt oss vart vi ska ännu men nånstans ska vi i maj iaf. Om nu allt går som de går.

Nu ska jag duscha av mig solarium lukten och städa lite här, Ser ut som irak efter att Mr Mr kom hem och började packa upp sin shit/dra fram alla kartonger.. Mother of god!

Krs-One And Buckshot ft Sean Price And Loudmouf Choir - Amazin





OnE LovE / Zehlin

Wow vilket deeptalk de blev igår

Igår när vi skulle ut o käka slutade de med att vi tog ett glas vitt på Grodan ist, satt ute i sofforna och bara pratade o pratade. Riktigt skönt va de iaf. Sen gick vi till Coop o köpte sallad :p vi har nu kommit överens om att det är slut med att äta ute, så mkt pengar som går åt till de, det är banalt. Anyway, vi kom hem, kopplade in Tvn och låg o kollade på bilder i 1 timma sen fick jag frågan...

När blir du jobbig?

Jag visste inte hur jag skulle förklara de men jag är drog en historia om fÖr några år sen och jag tror de va de bästa svaret på länge, sen satt vi och pratade om folk i allmänhet. Hur snygga människor orkar vara så odriftiga och bara väntar på att allt ska serveras till dom. Jag kan inte förstå hur man kan va lycklig utan att få känna att man har förtjänat sin förmögenhet. Visst, jag skulle inte tacka nej till pengar, aldrig i livet, men jag skulle fortfarande nånstans velat kämpa för dom. Ah ni som är kloka och tänker fattar va jag menar.

Funderar på vad jag ska göra idag, jobbar inte idag och imorgon, jag ska iaf lämna in överkastet på kemtvätt för de luktar jag vet inte vad, damm och dam typ. Yani usch!

Uuft nu är de dags att gå upp och få nånting gjort.

Skriver mer under dagen.




OnE LovE / Zehlin

Åååh va jag saknar att blogga

Nu äntligen kommer jag kunna blogga dagligen igen. Har haft strul med internet hemma men nu när Mr Mr kom hem så är de löst.

De här kommer bli ett sånt bögigt inlägg men what the fuck..

På den tiden jag inte har kunnat skriva har jag varit sjukt driftig och börjat göra en massa saker höger och vänster. Börjat jobba på Tele Performance och på Rabarber, skönt att ha en restaurang vid sin sida igen, har verkligen saknat att svettas haha. Allt passar så perfekt in också, allt bara kommer precis när de ska just nu, men jag hoppas inte på shit för man vet aldrig vad som händer..

Har fixat boende nu också, delar iofs med en vän men som tur var är han inte hemma så mkt och när han väl är hemma så har vi sjukt kul eller så ses vi inte alls haha.

Ihelgen va typ ALLA grabbar från gbg här, de va kul att träffa dom igen faktiskt. Tack för i helgen grabbar.

Idag kom som sagt Mr Mr hem, han va hemma i 5 minuter sen drog vi och käckade brunch, asgott! Sen gick vi en lååång promenad, typ 4 timmar. De va riktigt skönt men de va kallt. Nu är vi hemma och ska snart iväg o käka igen, whaa mkt mat mkt mat..

Men ah iaf u ska vi dra Jalla Bye!






OnE LovE / Zehlin

Tele Performance.

Idag va internetkillen och satt upp internet hemma, ÄNTLIGEN. Men så va inte räkningen betald i tid så de lär ta en stund till.. Aja.. Har börjat springa nu också så de är upp klockan 06.00 som gäller, springa/jogga/gå i 2 timmar sen är de buissnes som gäller.. Idag tex va jag på Tele Performance, jag skulle egentligen bara dit med en vän som skulle på arbetsintervju, slutade med att dom gillade mig och ville att jag ska börja jobba för dom så imorgon torsdag och lördag ska jag gå deras kurs. Wuuhuu.. Värt att fira!



MOFO feat SICK ART - SHOOK ONES 2010


 

 

 

OnE LovE / Zehlin


Födelsedagen va helt okej

Började med en långpromenad sen så blev de frukost på Anglé med Armin, Iman, Saman och Parham. De va riktigt trevligt, tack boys. Sen blev de en sväng förbi jobbet och sen till Salem, De däremot va nog den bästa födelsedagen på läääänge!

Jag och Melvin fyller ju samtidigt så Rosen och Dannie beslutade sig för att göra nått lite större än att dra ut och käka sen vidare o supa så Rosen som är kock och Dannie som har ett stort intresse för mat lagade en 3 rättersmiddag hemma hos Dannie.
Till förrätt blev de hembakat bröd med gratinerad mozarella och jättegod körsbärstomat röra.
Varmrätt blev de Kalv innerfilé potatispure med honungsmarinerade rotfrukter, rödvinssås och nån annan asgod sås.
Efterrätten va ju asmotherfuckinggod! De va Pannacottahalloncheesecake med bärsås och riven choklad. ALLTING HEMMALAGAT!
Helt otroligt, jag är riktigt nöjd och TACK igen grabbar, ni gjorde mig väldigt mätt och belåten.

Jag drog hem efter maten för dom drog vidare till nån Playboyfest och jag va verkligen inte på G igår, ska fira mig själv nästa helg ist.

Idag vaknade jag 6 och gick upp o sprang en timma typ, lite mer kanske. De va riktigt skönt, jag fick hjärnan att börja rulla och nu har jag lite andra ideer på gång. Jag tror du kommer bli chokad när du kommer hem igen.

HAHAHAHAHA jag såg en bild och du ser verkligen ut som Pop Eye.

Fan jag vet inte hur jag ska kunna blogga via iphonen, kommer typ inte ha tillgång till dator så jag kommer ha svårt att uppdatera här, men jag ska försöka komma på nått.

Nu ska jag snart hem igen, fan jag är helt trött. Måste upp tidigt imorgon och fixa en jävla massa. Jag kommer ha FULLT upp den här veckan.

 

Heltah Skeltah - Everything Is Heltah Skeltah

 

 

 

OnE LovE / Zehlin


Middag och så vidare

En vanlig födelsedag går ut på att supa skallen i bitar och ha så kul man bara kan ha.. Dagens födelsedag går ut på middag som Dannie och Rosen lagat i flera timmar, de lär ju va aaaasgott. Sen blir de in till stan och hem. Jag vet inte riktigt vart kvällen kommer sluta men jag är rätt säker på att den här 20 års dagen blir inte som alla andra.. Jag kommer fira extra hårt när jag kommer ner till gotland ist. Det är nog lika bra och jag ska ju ändå ner snart och då har jag en anledning till att festa med mina kära folks därnere. Goddamn va glad jag blev av era sms och samtal. Ni får ta och komma till mig när jag styrt upp allt helt.

Har utökat mitt nätverk nu också, fått bra kontakter osv, de här kommer bli bra tillslut. Jag hoppas på att bli riktigt riiiktigt driftig innan maj och jag vet någon som kan hjälpa mig lyckas..

Va med om de sjukaste för någon natt sen, vill verkligen inte prata om de men de är en av anledningarna till att jag inte varit på dator/hållit mig undan.. Maktmänniskor is the fucking shit, jag ska bli som dom de är en sak som är säker och inga hemligheter finns längre, allt kommer komma upp och fram förr eller senare.





OnE LovE / Zehlin

Grattis Till Oss alla idag!

Idag är de våran födelsedag och jag önskar att jag kunde ha mått lite bättre så jag iaf orkade fira mig själv.

Tack till alla som kommit ihåg min dag, den är ju inte slut ännu så vi kanske ses där ute på stan eller nått..



OnE BIG LovE / Zehlin

UUUFT!

Fan jag hade en asbra start på dagen, men nu vet jag inte vad som har hänt, allt jag gör blir inte bra.. Vafan, kan nog va alla bilder från haiti och chile som skakade om min hjärna, texten i låten, ah jag vet inte. nått fick mig att må lite dåligt iaf. Vet inte om de är skuldkänslor eller om de är för att jag vet att slutet är nära? Jag har ingen aning.. Jag vill bli odödlig!


 

Medina - Solidaritet 2

 

 

 

Nu ska jag låsa in mig i ett badrum med musik och försöka få till mig ansikte, wish me luck..

 

 

 

OnE LovE / Zehlin


90 -talet, en del av minnet

Jag sitter här och ser hur solen lyser på snön som smälter och jag ser små asfaltsfläckar bildas lite här och där. Fan va jag får flashback till när man va liten och såg första asfalten och sprang dit för att spela kula eller rita onödiga saker, man kunde t.om hitta en 20x20 cm fläck och börja hoppa hopprep på den, man uppskattade verkligen allt när man va liten, jag vill ha den där samma vårkänslan nu. Jag vill ha den nu! Jag vill vakna automatiskt när fåglarna börja kvittra och jag vill kunna gå upp när solen bländar mitt ansikte. Ah de vill jag göra på våren, känna våren under huden och sakta se sommaren komma.

Åh ta mig tillbaka till barndomen. Då man levde för att ha kul på en helt ny nivå.



 

 

OnE LovE / Zehlin


Ojoj de försvinner bara.

Men nu ska dom komma tillbaka. Så enkelt är de, finns inga val längre Moahahaha!

Sol sol idag är de sol och jag har äntligen hittat en alarmsignal jag blir glad att vakna till. Det är helt otroligt, brukar hata och snea sjukt hårt när alarmet ringer på morgonen men den här låten, oj oj oj va jag kände mig lugn och harmonisk när jag vaknade.



Azam Baig & Angel - Sunta Hai Mera Khuda


 

Ska snart börja fixa mig i ordning för city.. Gå förbi Rabarber och se om farbror är där, prata lite och jobba. ah de är väl de jag ska göra idag.

 

One Call Away.

 

 

 

OnE LovE / Zehlin


BikramYoga och Meditation

Vi har disskuterat Bikram yoga ihelgen, de lät riktig skönt så nu har jag kollat upp alting och den 25e börjar de. De är bra att testa nått nytt och nu när man har chansen varför inte liksom. Meditation står också på lista, komma i ett med sig själv, de låter väl bra?

Ska börja gå till gymmet också, har snackat med en mördarmaskin till tränare och han verkar faktiskt vara en vettig tränare fast lite för hård, men de är de som gör de hela så bra. Äntligen kanske man kan bli smidig som en katt eller nått. De skulle va rätt häftigt att kunna röra sig som en katt.







Ah lär ju bryta ben och armar men de får de va värt.






OnE LovE / Zehlin

I'm back

Sååå nu är jag äntligen tillbaka.

Har haft en riktigt sjuk helg kan jag lova.
Skulle ju va med och fira min farbror men de slutade med att jag fick jobba där ist. Jobba jobba jobba.. Nu är de så att jag troligtvis har fått jobb där från 1 april också, hur bra är inte de då. Äntligen börjar saker o ting hända här. Nöjd!

Fick ett sms inatt som jag verkligen kunde relatera till och därför kunde jag ge dig de svaret du ville ha. Hoppas du förstog vad jag menade med de jag skrev.

Fick också veckan utskällning på sms haha, helt onödig också. jag svarar ju inte i telefon när jag sover för jag sover, men den här åsnan säger att han ska sluta ringa mig för jag svarar aldrig, nu är de såhär att jag pratar med åsnan 6 ggr per dag och när jag inte svarar 1 gång blir pachen lack.. Mannen kom igen.. Du är ju rolig.

Fått i uppgift att köpa gardiner och taklampor till en snubbe som verkligen hatar att handla. Jag vet inte hur han kan ha så mkt prylar hemma om han aldrig varit i en affär typ.

Hahahahahaha dear mother of god ni skulle hört vår middags konversation i söndags, vi skulle ha ett litet möte men de spårade ur. de va nog den mest otippade, sjukaste, roligaste konversationen jag har varit inblandad i. vad ska man säga, som där 2 är som bill o bull fast jugge och iranier.




Och så till de som inte alls är så jävla roligt, till re som har läst en viss blogg och fått en syn ni aldrig trodde ni skulle se, jag trodde inte heller att jag skulle se en sån syn och de va 100% ofrivilligt och jag visste inte om de fören ni tog upp de. Och de va inte av den anledningen de stod att de va..


Och till er som tror att ni är bortglömda, det är ni inte jag har bara tagit en paus ifrån Gotland för jag pallar inte längre, ni är fortfarande ALLT i min värld och jag kommer ner snart och så..








OnE LovE / Zehlin

Mitt längsta och mest innehållsrika inlägg.

" Asså jag vill bara ner till Gotland dra till stranden, jag skiter i brudarna jag vill bara dricka min bärs, spela beach volleyboll och äta en mat " - Rosen

Har nog aldrig hört nån vilja spela volleyboll och dricka bärs så mkt som Rosen vill asså, de är helt sjukt. Men den biten är en bit för sig...


Dagen började med att jag skickade 500 mail, de gick kanon. Sen va de snack om bio med Saman men de blev de inte utan jag Mel och Dannie drog till texas LongHorn i Södertälje och käkade mat och snackade en jävla massa skit. Ser en brud få den största bukett rosor av sin dude, ah gulligt va.. Hmm nhä inte de minsta, hade väl varit en sak om de va ett shysst ställe, då hade jag fattat grejen, men Texas, KOM IGEN! Typ somk att gå på första daten på McD, DE HÄNDER INTE!
Ah sen iaf så drog vi till Passione och drack, eller jag drack vatten men drack gjorde jag. Vi hade sån tur att de va Kareoke ikväll också så självklart sjöng vi me och hade asskoj som vanligt. Dom stängde och Dannie fick för sig att vi skulle dra till stan för att möta upp Rosen, Ah de va väl en soft plan så vi drog. På Rönninge station stötte vi på en skön dude som Dannie väldigt gärna ville prata med, de slutade med att vi satt och snackade först 20 minuter på stationen och sen 30 minuter på tåget. Ah han va riktigt soft. Gurra hette han, han va typ nästan ingenjör och hade kläder som han hade fått gratis, ah de va lite om honom. Jävligt skön kille asså, de ska han veta.
Sen va vi i stan, vi ringde rosen och sjöng för honom.. Ah låten säger allt...

Another level - Freak me

Sen mötte vi upp honom på nått hak som va helt okej ändå. Satt där till stängning och drog vidare, vad som hände när vi väntade på tuben är bara onödigt att skriva, hade räknat med de men inte på de där sättet faktiskt. Kul va de iaf. Sen va de nattbuss hem, Jesus Christ SuperStar va kallt de va, helt unfuckingbelivable.. Trodde inte kyla kunde göra så ont men de va de värsta jag har varit med om. Jag skojar verkligen inte, de va tamefan 20 minus.. Solen kommer i veckan va. Ah jo tjenare.. Dear Mother Of God va jag fryser, jag skojar inte men asså mina fötter är Blåa. typ som Andreas va när vi va i Sundvall en vinter och knatade runt vilsa (hon bor där så jag vet inte hur hon hamnade vilse) och kalla på varsit håll.

På bussen iaf kom vi fram till att vi ska åka ner till Gotland hela gänget i sommar och dra till stranden dricka bärs, spela volleyboll och äta en God mat. Tror jag fick höra de 50 ggr inom loppet av 40 minuter. Rosen måste verkligen vilja åka dit så pass att han skulle kunna skriva en hel bok om bara den grejen.

 

Imorgon kommer jag ha fullt upp så de blir nada bloggande.. Kanske slänger upp en snabbt innan jag drar men de är inte troligt. Brorsan och baba kommer in vid halv 12 så jag ska möta upp dom då.. UFFT ! Varför så tidigt, oh my fucking god! Ska ta bilder med Elias också, damn jag vet inte hur jag ska hinna, men jag måste få de gjort. Jag måste verkligen FÅ DE GJORT! På söndag blir de en riktig söndag. Sån där slapp dag. Umgås med halva familjen och bara slappa, sen kommer Saman hem igen. Ta en fika med honom och bara koppla bort. Oj a skönt de kommer bli. En söndag som jag faktiskt längtar efter.

 

 

Hahahahahaha handdukarna blev verkligen stulna, typ 20 handdukar bara försvann. Poor motherfucker du E men du är soft ändå, säger som du, tack för att du är du lixom.

 

Godnatt

 

OnE LovE / Zehlin


Tydligen räckte inte de

Jag har suttit i flera timmar och fixat saker så jag kan få göra nått nu snart! Jag gjorde tom lite mer utöver de hela, men Han är inte nöjd fören jag får svar. Haha vafan ska jag göra om jag inte får svar från nån då, de går ju inte.. Nån måste ju svara. VAFAN SVARA DÅ!

Fan jag måste visa va jag går för nu nu nu..

Nu ska vi till Texas Long Horn och käka.. skriver en rad sen.









OnE LovE / Zehlin


Sol sol gulvita sol

Solen skiner idag och jag är så glad!

Jag har fått i uppgift att visa vad jag går för och nu ska jag se till att göra de också, jag ska visa dig att jag är värd att lägga tid på. Du kommer inte bli besviken.

Hoppas hoppas hoppas jag får svar idag eller under veckan som kommer. Jag kommer sitta på mailen som en hök nu!!




Önska mig lycka till och håll alla tummar ni kan för mig!







OnE LovE / Zehlin

Handdukarna försvann

Andrea om du läser de här kommer du skratta sönder dig!

Hjälpte ju Mofo igår med hemmet, tvätten osv.. Men jag gick hem innan sista tvätten va klar för jag pallade inte.. Men jag sa verkligen 100 ggr till honom att han måste hämta upp tvätten, skickade sms och påminnde honom och han skrev att han skulle käka sen skulle han fixa de..

Nu för 10 minuter sen fick jag ett sms

-Mannen någon har snott mina handdukar


HAHAHAHA dear mother of god. Jag kan inte låta bli att skratta För de va exakt de jag sa skulle hända om han inte hämtade upp de.. Omg, bästa sättet att vakna på. Han lär ju va så lack.


Idag vet jag inte va jag ska göra riktigt, antingen ut o käka med Melvin och Dannie eller så blir de bio med han som blev av med sina handdukar haha! Imorgon kommer iaf pappa och brorsan, kommer bli häärligt att träffa dom.






Äckligaste skiten jag någonsin ätit, jag älskar sushi och skulle kunna leva på de livet ut men dom här jävla sushi wrapsen va ju helt äckliga. Fattar inte vem som kom på de.






OnE LovE / Zehlin

Holy Cow

Mirakelfamilj på riktigt!

Är de inte lite sjukt att en och samma familj överlevde både Haiti och Chile, Jag tror att dom kommer överleva 2012.



God natt fuckers!












OnE LovE / Zehlin


Disskusionen om Coca Cola

Nu har vi firat Magdalenas 25 års dag.. Den va iofs för ett tag sen men vi ligger ju lite efter i tiden verkar de som.. Tårtan va fet och snacket gjorde mig på bättre humör. Bullarna va helt goda också. Texten är inte felstavad utan det är Melvin som tyckte att de passade bra. Nemo är inte riktigt sig lik men vad ska man säga när en nästan 30 årig man ger sig på att måla fiskar med inlagda mandarin klyftor.




Hade en lååång disskusion i bilen om Coca Cola igår. Den började med att jag sa att jag va trött på Coca Cola men ändå inte ville byta ut den mot en annan dryck. Där startade allt, Vi bollade fram och tillbaka vilken Cola som skulle kunna ersätta den vanliga colan men vi enades om att när man väl druckit orginalet så går de inte att tycka någon annan Cola är godare. Det finns bara 1 och den vill man hålla sig till om man inte vill bli besviken. Funderade på att byta ut Colan till Sprite men jag tog en klunk och insåg att de aldrig skulle funka. Ah Mofo, den enda colan man vill ha är den man fick smaka på första gången man drack cola, eller hur va de?



UUUUFT åt de äckligaste jag någonsin ätit idag. Vi va på Saluhallen på Östermalm och skulle käka en wrap, Mofo tog en vanlig med kalkon och den verkade va god, själv tog jag en Sushi moherfucking wrap, de va typ som en stor sushi med bröd. Omg de va nog de jobbigaste, största kolhydrat bomben jag någonsin fått i mig, åt halva och kända magen vända sig, jag mådde dåligt i flera timmar efter och Mofo som bara tog en tugga ville typ slakta mig för att jag tog den, nästa gång vi ska käka ska han få bestämma min mat, jag lyckas alltid ta de vidrigaste på listan..




Xzibit - Alcoholic

 

 

 

 

 

 

OnE LovE / Zehlin


Glömde mitt hat mot SL

Jävla fitt SL asså, jag blir helt jävla galen asså. Åkte från Mofo kolockan 4, va hemma klockan 6.. De skulle tagit mig 45 minuter men tåghelvetet fastna i Tumba.. Ah jag vet att folk har varit med om värre den här vintern men inte jag så jag klagar.. Bög SL Mother of a SLUT!!


Det är inte ens One Love på den här... Fuck it

Dagen Citat

" Jag skulle vilja klona mig själv så jag kan slicka mig själv i röven " Mother of God de blev liiite fel där va?

Har plågat mig själv och blivit plågad av alla idag de är fan insane. Varit vaken lite för länge för att mitt humör ska hållas uppe faktiskt, jag vet inte men 1 timmes sömn och 14 timmars jobb jämnar inte ut sig i slutändan.. Jag som skulle ta de lugnt här i sthlm, men med Mofo i närheten så blir man ju sjukt motiverad, har fixat en jävla massa tagit en hel del bilder, o guess what, jag har fått lite små jobb.. Nu ska jag bara varva ner några kilo sen är jag på hugget igen.



Här en den underbara klockan jag har fått.




Oooooh jag har hjälp Mofo med sin jävla lägenhet idag, tvättar, städat, packat upp, vikt kläder, hängt 1000 galgar, jag skojar inte, den där killen har mer galgar än alla HM i Sverige! MotherFucker asså... snackat om Domedagen har vi också gjort, men de va så deprimerande så vi sket i den disskusionen.. Kallt va de idag också, Helig skit... Nu ska vi fira Magdalena, hissa henne o prylar. bild on the Cake kommer i nästa inlägg.






OnE LovE / Zehlin

Pasta Vs Fågelbo

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga men Jag har precis fått förklarat för mig att pasta ser ut som ett fågelbo.. Ah ni kan ju se här själva och avgöra..

 

Jag vet inte ritkigt om jag kan hålla med om de men vafan, vissa har ju inte alla flingor i paketet..


Måste slänga upp en bild på mina absolut favorit killar också.



Ojojoj dom två tillsammans är ingen lek. Jag lovar!







OnE LovE / Zehlin

JUMP JUMP!

Ojojoj har suttit hos Patte och lyssnat på rakt igenom bra musik. Lyssnade på gamla klassiska hits och tragiskt nog visste han inte vilka Kriss Kross va.. WTF man vem vet inte vilka Kriss Kross va. Bakofram vända byxor och hoodie liksom, de va ju hett då.. Alla jag känner gick runt så när dom slog igenom. Tillochmed jag! Åh va jag saknade Kriss Kross tiden när vi lyssnade.

Imorgon ska jag än en gång in till stan och förhoppningsvis ska vi ta provbilder på klädkollektionen. Jag ska bli nya ansiktet. Jag lovar ni kommer älska de, med mina "konstigt unika" drag kan de inte gå fel. Jo om kameran inte gillar mig, men den verkar ÄLSKA mig just nu.

Skrev en enligt mig den bästa versen någonsin. Eller ah iaf en halv vers. Nu ska de läggas trummor och se Leon, sen ska jag fan ta o sova. Big day tomorrow!!


Kriss Kross - Jump Jump

Oouuf jag vill dra på mig kläderna bakofram och hoppa! JUMP JUMP!

 

 

 

 

 

OnE LovE / Zehlin


Back to the World War

Ah tydligen så kommer tredje världskriget bryta ur heeelt snart, fan Bildeberger har ju omringat hela Ryssland, jag vet inte riktigt vad man ska ta sig till men kul är de inte..

Jag är nog proffs på Yatzy, helt odödlig. Någon som vågar utmana mig?

Nu ska vi iväg till Studion och hoppas på att få klar the EP.. skulla va skönt att få iväg de nu.







Up up AWAAAAY


Busta Rhymes Feat. O D B - Woo Hah!! Remix

 

 

 

OnE LovE / Zehlin


Life is nice!

Jag tycker om livet men tydligen ska dygnen bli kortare nu, det är ju bara lite sjukt, jordbävningar och tsunamis överallt, jag kan inte släppa de. JAG VILL LEVA! Tekniskt sätt så kommer livet förkortas med typ 50 år om de ska fortsätta såhär. Ah jag vet inte..

Nu ska vi till Tullinge Kyrka, Hoppas att det kommer gå bra.




Sean Price ft Tek - Onion Head








På riktigt nu ska jag bli bättre på att umgås med folk, jag tycker att de är dags nu, kan inte sitta här hela dagarna, ska börja jobba snart också :D äntligen!!



OnE LovE / Zehlin

Tillbaka från kaoset

Idag har de bara varit kaos. Vaknade way för sent, kom en timma försent till stan när jag väl va där blev de bara mer kaos.. Först till fridhemsplan sen till st eriksplan sen till sist östermalm.. Där stod en flyttbil och de blev bråk med flyttgubbarna för dom va TOTALT CP! Vi drog och käkade sushi och trodde att dom skulle va klara men fuck no, så vi fick göra de själva ist, de gick snabbare än vi trodde. De va ju mest skokartonger så de va lugnt.. Sen skulle vi se film men vi snackade om annat skit ist.. Hoppas allt kommer gå bra nu.. Snart får jag min klocka också, gaaash va fin den va..

Nu är jag hemma och nu ska vi se Ghost Hunters och hoppas på att somna tidigare än 5..




Godnatt














OnE LovE / Zehlin

Ufft vakna tidigt va de va..

Nu är jag äntligen vaken, har inte ens gjort nått jag planerat att göra idag.. Aja nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag in till stan och möta upp Mofo på tåget. Undrar vad vi ska göra, ska bli kul att se nya lägenheten iaf.


Mofo The Maverick - R.Kelly

 

Uuuft nu har jag bråttom. Ringer när jag sitter på tåget så se till att svara!

 

 

 

 

OnE LovE / Zehlin


7th heaven

Jag vet inte men jag har hört att många tycker jag borde uppdatera min blogg oftare, jag vet inte hur många ggr per dag jag borde slänga upp ett inlägg, men jag lovar att från och med imorgon ska de bli mer än ni kan hantera :)

Pratade med Joel förut, längesen jag hörde han skratta så mkt som han gjorde idag, OMG va kul de va. kunde inte sluta skratta och jag vet inte ens vad vi skratta åt om jag ska va ärlig haha ah de va bara rakt igenom kul. Hoppas du kan komma ner snart, Scarleth också, de skulle va de ULTIfuckingMATA!

Han påminde mig också om att jag inte lagt upp en enda bild på min nya tattuering heller, och han har fan rätt. ingen har sett den ännu så här får ni en bild, Den är inte klar på låååånga vägar, bara snabbkonturer än sålänge men fan va nöjd jag är!

 

Är så mätt va, helt otroligt, jag har inte varit såhär mätt på lääänge! Vi lagade klok mat idag, kokade tom ärtor. Maaah va gott de va.

 

 

Ska snart slänga på Ghost Hunters och bli trött så man kan somna och vakna tidigt imorgon, fyfan.. Storhandla och sen in till stan. uuuuft! But i'm back again!

 

Dilated Peoples ft B-Real - Back Again

 

 

 

 

 

 

OnE lovE / Zehlin


RSS 2.0