Kom tillbaka...

Har precis kommit hem från att ha lämnat mamma i nynäshamn. Det va jobbigare än jag trodde men känslan av tomhet kom inte fören när jag kom in för dörren och ingen mamma som va där. Men hennes kaffekopp låg kvar i disken, det blev jättejobbigt, började vänja mig av att ha henne omkringspringandes här hemma.. Imorgon när jag vaknar kommer de va ännu tomare.

Men jag ska iaf träna och tvätta imorgon så jag har nånting annat att tänka på.

Nu ska jag äta min sista kebab-måltid för de här året sen ska jag sova och glömma att mamma har åkt hem.









OnE LovE / Zehlin

Vi testar igen....

Kryddparty hos Camilla. Inlägget som försvann...

I lördags hade underbara Camilla kryddparty, de va nog de roligaste jag har varit på någonsin. Vi va 9 tjejer
(ah jag ränkar din mamma och hennes väninna som tjejer den här gången haha) som satt och drack vin och lekte med roliga leksaker, glidmedel och piskor. Det va extremt roligt och intressant. Finns ju så sjukt mkt olika medel med smak och dofter och ämnen, stavar av alla möjliga material och former, pluggar och proppar till allt och alla och leksaker för båda tillsammans. Ja va fanns de inte egentligen. Tror nog Kvinnan som var där gjorde sitt bästa säljresultat också hahaha! Alla verkade ju köpa hela katalogen, I LIKE! BÄsta kvällen på länge, synd att jag inte kunde vara där hela kvällen bara. Tack så jättemycket för att du är så bra Kamela!


Här är sidan som gjorde vår kväll perfekt. HIMMELRIKET


Den här är tydligen outstanding! Secret of love

Ett sprut och den gör dig känsligare än du redan är.


Rotating G-Spot Rabbit, glittrande.

Masturbate with luxory ;)







OnE LovE / Zehlin

Indisk mat med Mamayanti

Ah mamma kom ju hit i tisdags, äntligen. Därav den sean updaten, Än sålänge har vi inte gjort annat än handlat massa smycken/kläder och lagat mat, vi har lagat mer mat än vi klarar av.

Och just nu håller vi på att laga Indisk mat, Murgh Biryani (kyckling) och Saag Gosht (lamm). Vi ska ju på finmiddag imorgon och då står vi för halva maten.

Fick reda på igår att det är Adressändring som har gjort nåt fel så min post inte har kommit fram rätt vilket innebär att jag har tappat 1 jobbvecka och lär tappa en till innan problemet är löst. Har inte tid och lust att gå och vänta, får ju ingenting för de.. Visste att jag skulle varit kvar hos Fahim ett tag till, men believe me jag ska tillbaka dit!

Nej nu ska jag ner till tvättstugan och sen ska jag rulla mig i snön, ooooooh jaa de är massa snö här ute!

Still got no phone som funkar 100% men de kommer nog snart.








OnE LovE / Zehlin

Kryddparty hos Camilla ikväll.

Ah ikväll bär det av till Mörby hem till underbara Camilla på "kryddparty" som hon så fint kallar det :) kommer bli asroligt, sett fram emot de här.

Armin fyller år idag också så grattis till dig mannen!

Måste städa imorgon också, och träffa Mirela ♥



 

 

 

 

OnE LovE / Zehlin


Dagen hjälte går till .... *'trummvirrvel*

Letade frenetiskt efter en låt på youtube tidigare idag, alltså jag va helt inne på att hitta låten, satt och tänkte och tänkte i flera timmar. fick ont i huvudet. Skrev till Melvin men han svarade inte. Va helt säker på att han kunde hjälpa mig.. Men han svarade inte.. Hade låtfan på huvudet hela dagen, nu för 10 minuter sen, alltså 15:30 fick jag tag på Melvin. Skrev min luddiga förklaring och försökte nynna fram orden på tangentbordet och han fattade mig. Som vanligt, de tog 5 min för honom att hitta låten jag la ner hela min förmiddag på att hitta. Fan Melvin är bäst!

Dagens Hjälte går till MELVIN

 

And here it comes, Hold on ladies and gentlemen!!

 

 

 

 

 

OnE LovE / Zehlin


Holy crap they got freemasons all over the place

 

 

Kollat massa videos nu och ser ett ganska intressant mönster. Alltid första bilden i videon också. Freemasons, the have a finger in everything..

 

 

 

 

OnE LovE / Zehlin


2010.10.15 Fredag 12:38

Städar hela lägenheten med musik i öronen. Måste ju säga att musik gör alltid dagen mycket bättre. Vet inte riktigt hur det gick med dammsugandet men diskandet är iallafall klart. Vet inte riktigt varför men jag är sjukt sugen på att gå ner till bolaget och köpa massa massa vin, sjukt vinsugen idag igen. I love red wine while cleaning my home.

Funderar på att åka till kista också. hmm ska jag, ska jag inte? Ska man kanske åka in till stan ist? Fan jag vet inte.. Ska iallafall köpa en stor svart vattenpipa idag ! woopwooop.. Hubbelibubbeli som dom så fint heter nu förtiden. Älskar att allt man vill ha finns i Tensta C. Älskar att bo här.

 

I frickin love Modern talking! (deras videor iaf)

 

 

 

OnE LovE / Zehlin


This goes out to fräh

Oooh ännu mer rysningar.

 

 

OnE LovE / Zehlin


Some some from the past

Har pluggat in min jättegamla ipod och inser att jag har glömt en massa låtar, fick rysningar.

It's time you invest in me.

 

Det är en låt på min ipod som inte står nått namn på, jag älskar den låten men den är omöjlig att hitta, vafan kan den heta..

 

 

OnE LovE / Zehlin


Travis motherfuking McCoy!

Äntligen kommer Travis hit snart! inte mer är 16 dagar kvar nu. Göta källare den 30 Oktober! Woop Woop.

 

Oooooh yes i am gonna be there, drewling and crying like a 12 year old girl on a Justin Bieber show.

Oh SNAP!

 

 

 

 

OnE LovE / Zehlin


Lägenheten, jobbet och ett undebart liv

Faktiskt så måste jag erkänna att jag trivs bättre i lägenheten än jag trodde, eller ah iaf inne i lägenheten, stället kan vi prata om en annan dag när jag bestämt om det är ett bra ställe att bo på..

Äntligen är iaf lägenheten klar, bara gardiner som ska sättas upp sen är allt klart måste bara få in alla kläder och skor någonstans. Är 100% nöjd med allt i den här lägenheten.
Tänkte slänga upp bilder på min undebara tavla också, när jag orkar.

Ska diska en stund sen så måste jag plugga idag igen, prov klockan 14 och förhoppningsvis ska jag träffa Jonathan innan, då kommer jag garanterat klara de. En daglig dos av J är allt man behöver för att klara det mesta hah :)



Måste tacka Camilla och Hamed också, tack för vinet och för den underbara tavlan från tunisien :) Klockrent!





-i got my soulmate right here.




OnE LovE / Zehlin

Pluggar för första gången sen jag lämnade skolan..

Det nya jobbet har tagit de steget längre och vill att man ska visa sina kunskaper om företaget, produkten och om lagar och regler (vad som gäller just den här produkten), och provet är imorgon, det innebär att jag som måste klara provet behöver plugga och vila så jag kan vara på topp imorgon när jag gör provet. Då kommer jag till meningen med bloggen,

Mina grannar.............

2 nätter i rad har dom borrat senare än 23, Mother F Jag vill sova då..
Och varjde morgon sen jag flyttade in har jag blivit väckt av borrar, innan började dom borra halv 9 men nu blir det tidigare och tidigare, idag började dom klockan 7.... Jag vill sova då!

Hoppas alla har borrat klart tills imorgon för på lördag då är de jag som borrar, extra tidigt och extra länge.. vet tyvär att det bara är 10 hål som ska borras men vafan får borra långsamt.

Bilder från sundsvall kommer upp snart också, hade glömt bort att vi va där men nu kommer dom upp :)










OnE LovE / Zehlin

Straight up sthlmare.

Nu är jag äntligen Folkbokförd i sthlm, 1 år senare haha.

Hela helgen har bara varit stress och kaos i stortsätt. Fast de har varit jävligt roligt att flytta. Hela lördagen spenderade vi på IKEA.. I LOVE IKEA! Hittade så mkt fint. Och snart är allt upp. Tv-bänken är uppe, eller ah 2 delar av den iaf. Sängen är uppe, Köksbordet är uppe. Med thats about it. Inga kartonger är upp packade ännu haha.

Idag ska jag koncentrera mig på köket tänkte jag, älskar att de finns ett eget kök är och inte som tidigare där hela lägenheten var ett rum med kök sovrum och hall.. Fuck studentlägenheter..

Måste diska allt nytt och få in i skåpen, tror de blev lite för mkt glas på ikea eller?

Sen om jag hinner ska jag fixa kläderna, cuz I need dem clothes today.

I better get started för klockan 16 ska jag på utbildning.. Fuck stress all over again..
Och Horungarna till grannar lät mig inte sova klart heller.. Började borra klockan halv 9, är de ens tillåtet?!










OnE LovE / Zehlin

RSS 2.0