Slutfunderat..

Såg precis att Felicia inte gillade att jag skrev att jag ska fundera på saken om att gå ut imorgon och nu har jag kommit fram till att JA FILLAN VI SKA UT! Blivit bjuden på sjukt mkt saker imorgon så vi ska nog ha en fullspäckad kväll! Sjukt kul kommer de bli iaf.

Hahaha jag kan inte sluta skratta här hemma. Det ba är kul hela tiden haha, och idag är någon tvärlack på Sverige, Tänker inte ens säga nått jag ba skrattar. Socialia Medier Hahah! Mother of god!




Och där vände mitt humör helt.. Fuck asså, tog en sekund och jag ba vill radera hela inlägget och skriva nått riktigt fult, ba smutskasta alla i en mening. Men ni motherfuckers får en låt ist och jag hoppas du får en könssjukdom...


 

Apathy - Fuck You!

 

 

 

 

 

OnE MotherFucking HatE / Zehlin


Ska jag bli sjuk nu eller?

Sitter och äter frukost ihopp om att komma igång, jag känner mig sjukt seg, har en känsla av att min röst kommer försvina haha. Men ska överdosera alla mina läkemedel som jag köpte igår.. Nässpray, Strepsil, alvedon och idag ska jag nog köpa massa hostmedicin.. Goddamn jag måste bli frisk tills imorgon för då kommer Felicia till sthlm och de innebär utgång! wow ska jag verkligen, kanske en stund.. Ska fundera på de.

Ska snart tvätta också, vet inte om de bara är jag men jag tycker de är rätt avkopplande att tvätta.


Sitter och lyssnar på Gentlemans nya skiva, som vanligt är han sjukt bra. Oh Lyssna på skivan Diversity!

Gentleman - It No Pretty






wow time to shower.. Ooouf jag ska stå där en timma.. Holla at ya later!



OnE LovE / Zehlin

Iron Man 2 och banan

Igår när jag kom hem kände jag hur skönt de va, äntligen. 1 och en halv vecka. Wow!

Vi gick en lång promenad och snackade om allt verkligen, så jävla skönt! ba njöt. Sen drog vi och fika med en vän , sen blev de Bio. Iron mother fucking Man 2.. Den av inte så bra som jag fick för mig att den skulle va, men å andra sidan har jag ingen aning om vad den skulle handla om, har inte sett 1an.. Men den va helt okej ändå..



Men dum som jag är åt jag en bit banan som fanns i min asgoda nyköpa yoghurt med bär i och jag ba kände hur halsen svullna upp, satt mest och koncentrerade mig på att andas haha och jag typ förstörde hela filmen för oss båda, för min del för att jag inte kunde koncentrera mig på filmen och för hans del för att han fråga mig 1000 ggr om vi skulle gå haha.


Nu ska jag äta min frukost och fortsätta packa upp min shit.






OnE LovE / Zehlin

En bild

Jag och Jennifer på Gute i vintras - The stars of the night!
Love Us!









OnE LovE / Zehlin

Jag har märkt att rödhåriga blir mer och mer utstötta.

THEY HAVE NO SOULS APPARENTLY!





M.I.A - Born Free




Det är inte bara South Park som fuckar ur på redheads, folk tycker att dom går över gränsen.. Men den här videon är värre. Ett mini koncentrationsläger för rödisar. Hahaha WTF?!







OnE LovE / Zehlin

Några timmar kvar med Cruz

Idag ska jag börja förbereda resam hem för imorgon, båten gåt 07.05 så jag kommer gå o sova hos mamma. Funderar på om jag redan nu ska boka en taxi så jag slipper gå ner för backarna med den här enorma väskan jag har.. skulle ju ramlat och rullat hela vägen ner..

Jag vet inte när jag kommer komma ner till Gotland igen men finns de tid så åker jag ner i slutet av maj när brorsans wifey ska föda.




Nu ska jag spendera resten av tiden med Cruz





Hörs sen









OnE LovE / Zehlin

Wow den här boken är bra!

Den här boken blir bara bättre och bättre just nu, den är riktigt fängslande, spännande, intressant och otroligt blidlig. Känns som en bok som jag inte vill ska ta slut, tur att jag bara är i början på den då..

Nu ska jag faktiskt gå o lägga mig, känner att allt läsande har gjort mig tröttare än va jag borde va..




God natt







OnE LovE / Zehlin

Breaking Bad?

Fick precis ett tips om en tvärbra serie. Eller jag vet inte om den är tvärbra ännu men tydligen ska den va de. Breaking Bad heter den. Någon som har sett den som kan hålla med om att den är värd att se?





Tillbaka till boken, den är än sålänge fängslande.










OnE LovE / Zehlin


Ska börja läsa böcker.

När jag har tid ska jag verkligen börja läsa, fick en bok idag som jag ska börja läsa redan ikväll, sen ska jag spendera mina vidriga 3 timmar på fattiga Gotlands båten med att läsa, de kommer däremot göra resan intressantare.

I juni kommer min dator också, mmmh vit, fin mac... Love it!







Inna - Hot



Hörde den här låten för ett tag sen och jag kom på idag när jag hörde den igen att den påminner mig och sen sommar 2008 när jag Benyamen Zakay och Carro va på hamnplan. Fan va kul vi hade! wow.




Nej nu ska jag läsa och övertala pappa om att jag får låna hans dator tills mig kommer.. Kanon






OnE LovE / Zehlin


Vet inte vad jag har gett mig in på just nu..

Håller på att jobba samtidigt som jag har Cruz samtidigt som jag sitter i ett superviktigt samtal samtidigt som jag fått för mig att fixa min blogg.. Mother of god, bloggen får slänga sig i väggen just nu..

Men innan du går kolla in de här om du är en bloggare, de är så värt några minuter!











OnE LovE / Zehlin


Oh I want your Soul

Fick en kommentar av en väldigt creepy människa, ingen aning om de är en kille eller tjej men någon verkar vara helt besatt haha. IP adressen säger iaf ett det är någon från sthlm.

Hemlig beundrare om Bilder från idag:
Du är otroligt vacker Zehlin. Jag älskar verkligen allt med ditt utseende, du är perfekt i mina ögon. Hoppas jag får äran att träffa dig. Jag vill att du ska äga mig, jag kan bli din slav. Du anar inte vad jag vill att du ska göra med mig. JAG ÄLSKAR DIG! DÖR FÖR DIG! Snälla låt mig bli din förevigt, jag vill bara kunna säga till folk att jag tillhör dig, du får fria händer med mig, utnyttja mig, gör exakt vad du vill, bara jag är evigt din.
Denna kommentar är inte godkänd.
25 April, 21:06





Wow jag vet inte vad jag ska säga haha. Skulle va fett att ha många såna, kan göra min egen armé eller nått. Om du nu läser de här så skriv din mail, skulle vilja veta vad jag kan göra med dig. Du kan få bli min bitch. Wow va fett haha.



Nej nu ska jag fortsätta jobba innan Cruz vaknar..






OnE LovE / Zehlin

Aj jag brände mig hårt igår..

Lagade mat igår kväll och när jag la in kycklingen i ugnen kände jag att jag brände mig, men de kändes ingenting efter så jag tänkte inte mer på de.. Nu när jag vakna känner jag ba hur hela handen pulserar och mina knogar är helt röda och svullna.. AJ! Jag hatar brännskador, de är nog den äckligaste smärtan.. De ba surrar och pulserar och ba känns som att nån borrar med en sån asfaltsborr i handen.. Wow..

Idag ska jag lägga ner all min tid på att sitta här och få saker att hända.. Helt sjukt va tiden har blivit utdragen efter som folk sagt ja sen går de två dagar så säger dom nej. I aint got time for that shit now..


Oooh bara imorgon kvar sen är jag hemma... Goddamn va skönt! :D





Celph Titled & Buckwild - Styles Ain't Raw (feat. Apathy & Chino XL)




Låten ba va mer än jag förvänta mig, Damn helt insane. 3 favoriter på en o samma låt och den ba dödar!











OnE LovE / Zehlin

Är riktigt sugen på Coca Cola

För några månader sen hade jag och en person en disskusion om att när man smakar på Coca Cola första gången så kommer de alltid vara den godaste Colan du har smakat. Spelar ingen roll vilket märke du dricker, du kommer innerst inne alltid föredra den bästa - Orginalet..

Anledningen till att vi prata om de va att vi prata om sex, det kommer alltid finnas 1 person som är ditt bästa ligg (coca colan) och du kommer alltid vilja ha den och du kommer alltid tänka på den när du ligger med någon annan. Erkänn de bara, de är så.




Har suttit och snackat med en vän nere i Malmö idag, ska nog ner och hälsa på snart, kanske ska ta en sverige runt snart haha. köra en sån turné


Gotland
Öland
Kalmar
Småland
Helsingborg
Skåne
Malmö
Göteborg
Östersund
Sundsvall
Övik
Sen hem till sthlm..

Kanske ska se till att få nått gjort där också så man kan tjäna på att åka runt sådär.. hmm de är värt att tänka på.





Men nu ska jag sova och drömma mig hem till den stora vita sängen.








OnE LovE / Zehlin


Jag har sån sjuk huvudvärk!

Jag vet inte vad det är som ger mig den här huvudvärken men jag vet att de inte är sån vanlig huvudvärk.. This is something else.. Goddamn, vill hem idag! Wow jag mår illa..

Enough is enough and now i've had it.. THIS IS IT!





Crome Talang 2010

















OnE LovE / Zehlin

I stort behov av en laptop!!

Någon son har en laptop som ba ligger eller nått? I need one typ nu! Kommer aldrig kunna göra de jag ska på telefonen, de är ju bara helt omöjligt..

Jag måste erkänna att jag saknar sängen där hemma! Jag saknar Sthlm, nu vet jag varför jag aldrig vill flytta hit igen.

Har haft riktigt kul här nere, kul att träffa dom jag har träffat, bara några kvar, hinner jag så hinner jag, annars ses vi i sommar, ah jag kommer komma ner i sommar o va turist ;) antagligen och förhoppningsvis kommer jag inte ensam.

Nu ska jag och Cruz gå ut i solen och leka med fjärillar och bin




OnE LovE / Zehlin

Bilder från idag

















OnE LovE / Zehlin


Gotland - Nothing has change

Kom till gotland i onsdags, åkte hem till mamma och käkade riktigt god mammas mat, sen åkte jag till min bror och fortsatte på min tattuering / umgicks och klappade bebis mage! GILLA!



Kommer bli riktigt snygg!



Åkte in till Visby på fredag och hoppades på att Stoffe och hans wifey skulle få sitt barn, men de blev inget. Snart kommer de lilla livet, riktigt glad för din skull Fräh.
Hämtade alla mina grejer från lägenheten i bingeby, trodde inte jag ägde så mkt saker men de gör jag tydligen, funderar på hur jag ska orka bära den där enormt stora hockeybagen men jag får helt enkelt se till att bli stark tills på onsdag.

Spenderade kvällen på Olearys, grymt kul, härligt att träffa er igen. Och tack för alla fina kommentarer om att jag ser piggare och friskare ut. Klart jag gör de när jag har någon i sthlm som är på mig varje dag och hjälper mig. Tack Mr you, de ger resultat :D




TACK FÖR ATT NI GJORDE MIN KVÄLL.


Och nej Gotland har verkligen inte ändrats.








OnE LovE / Zehlin

Haha har gotlänningar tråkigt eller?

Satt och kollade runt på Aftonbladet och jag såg ett censurerat ansikte som jag verkligen kände igen och kunde nästan direkt koppla vem de va, klickade på länken och såg nått som fick mig att skratta riktigt hårt!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7001626.ab

Tog inte lång stund innan jag såg klippet på ett antal profiler på Facebook och där fick jag bekräftelse på att de va Kim haha! Wow, du har alltid varit lite halvt skadad men mannen, Va är de här?! Hade du tråkigt eller har du blivit en orm?

Fan jag tänkte på en sak, om man kan mata ormar med möss då borde de tekniskt sett också va djurplågeri, men de är okej ändå? Fast när Crazy Kim här biter av huvudet på musen då är de inte okej längre?


Ah gott folk, så här blir man om man har bott på Gotland för länge, man blir ett djur som inte har nått jobb eller framtid.



OnE LovE / Zehlin

21/4 R.I.P Jimmy Olivares

Fan Jimmy, tiden går snabbt för de känns som de va igår du mötte oss när vi kom hem från Indien och hade den fetaste festen på länge, hade så sjukt kul! Shit aaså, 3 år asså.. ba kom tillbaka och hjälp mig ändra världen. Goddamn!

Gotland, Nu är jag här.

Åkte till Gotland imorse så nu är jag här. Skönare än jag trodde än sålänge. Ätit mammas mat och är just nu ute hos min bror, ska umgås och ha riktigt kul dag sen ska vi fortsätta på min tattuering imorgon, ska bli riktigt intressant. Har glömt bort hur de kändes, men jag vet att de kändes mer på revbenet än nån annanstans.. Ska jag va nervös?

MOFO THE MAVERICK - JOIN US

Gick igenom min youtubeklipp nyss och stötte på den här låten. Haha måste erkänna att jag lyssnade nog på den lite för ofta för 3 år sen. hah now you know..

Blev tvingad att baka Pizza från scratch så nu ska jag baka..

 

 

 

 

OnE LovE / Zehlin


Happy 4:20!

Idag är det den internationella cannabis dagen så happy 4:20 till alla er som bryr er.. Antar att mina vänner som har fastnat i Amsterdam är nog rätt glada att dom fick va kvar just idag.

Anyway, kom precis hem från jobbet och jag insåg faktiskt idag att jag har riktigt sköna människor runt mig där. Vissa är ju mer skadade än andra men det gör de hela mycket roligare.

Imorgon åker jag ner till G-land 1 vecka.. Vet inte om jag ser fram emot de längre.. Skulle helst slippa om jag ska va ärlig.. Kommer bli sjukt mkt att göra på så kort tid, flytta mina saker från bingeby till mamma, fixa klart min tattuering, träffa vänner, hjälpa farsan och ha Cruz... + att jag måste gå igenom alla mail och samtal och komma fram till nått den här veckan för 8e maj är inte långt borta!

i hope you never change..

Godnatt!


OnE LovE / Zehlin

If only I could sleep!

Ligger här i sängen och vet inte riktigt vad jag ska göra, klockan är just nu 04:21.. Har legat o stirrat i taket, nhä de har jag inte gjort, men jag har iaf legat i sängen och typ spelat spel och kollat på tvär gamla musikvideos.. Exakt de har jag gjort. Gick o la mig vid 22:30 ihopp om att få sova ut o va pigg imorgon, sov till 1 typ sen nu kan jag inte somna.. Drömde att nån väckte mig o fråga hur mycket klockan va så självklart vakna jag och kollade hur mycket klockan va, till min stora besvikelse va de ingen här.. Aja hoppas jag kan somna snart iaf..

Fåglarna skriker utanför mitt fönster, brukar tycka att de är jätte härligt men just nu vill jag ta in dom i lägenheten och tortera dom så don fattar att de är inte okej att skrika så högt/mycket när klockan bara är 04:28.. Mother fuck fåglar idag..

Första och sista gången jag lägger upp en Tupac låt idag, gör de bara för att jag känner att den här låten sticker ut lite från alla hans andra låtar, eller rättare sagt den här låten tilltalar mig så mycket mer än alla hans andra låtar!

Tupac - Brenda's Got A Baby





Ska försöka sova nu, wish me luck. Btw, 10 dagar är rätt lång tid...



OnE LovE / Zehlin

Svaret på gåtan!

I lördags kväll fick jag en riktigt jobbig gåta som jg la Upp i bloggen igår, alla svarade 500, 510 eller 512. De va svaret jag va tvär säker på att de va... Men de va de inte!

Svaret på gåtan är 4 b:n, Barn,Buss, Burar och Bur.

Har nig aldrig blivit hatad på så mkt som jag blev igår kväll haha! Gav många en ordentlig huvudvärk. Så värt!

Idag blir de svara på mail och ta de lugnt innan jobbet, hoppas dom har fixat problemet nu så vi slipper sitta o göra nada.. Nu ska jag till affären igen. Ring om du har tråkigt..




OnE LovE / Zehlin

Idag är det här jobbet ba COCK!

Ah systemet är fortfarande nere så nu sitter vi 8 säljare och gör absolut ingenting, så nu tänker jag passa på att kolla upp lite saker som ska fixas i veckan. Perfekt tillfälle att göra de nu efter som att datorn åkte iväg idag. Ah de va då inte bara datorn utan även ägaren till datorn.. Whaa, 1 vecka.. Aja jag har köpt mördar frukost nu iaf så jag kommer klara mig ändå.



Michael Jackson - Liberian Girl




Jag fastnade på den här låten imorse och nu får ni också fastna på den.




En liten klurig gåta som jag ännu inte lyckats lösa. Svaret är inte 500!!

Det sitter 5 barn på en buss med 5 burar var och 5 katter i varje bur.
Hur många ben är de totalt?











OnE LovE / Zehlin

Total Crash!

Igår så krashade dator systemet på jobbet så de gick verkligen inte att spela in säljbekräftelser.. Förlorade en hel del sälj på grund av de..

Idag har vi varit här i 30 minuter och nu krashade systemet igen.. Det är ju totalt värdelöst!






OnE LovE / Zehlin


Mother FUCK!

Kelis - Trick me



Wow va längesen de va man hörde den här.




De går bra på jobbet, kunde gått bättre om jag fick jobba som jag vill jobba.. fan


OnE LovE / Zehlin


"Du måste va den trevligaste säljaren någonsin"

Pratat med otroligt mkt sköna gubbar idag.

Första samtalet va en riktigt bitter gubbe som hatade på regeringen och pissade ner skatteverket, de klockrenaste va att han verkligen använde orden "man har slitit hela sitt liv för att få en bra pension, sen när man kom dit fick man kuk i röven och blev fattigare än en luffare"
Efter de samtalet pratade jag med en annan gubbe som typ älskade mig! Han sa att jag va den trevligaste säljaren han någonsin pratat med och jag ändrade hans syn på säljare. "Du har precis gjort en gammal gubbes liv värt att leva för igen, hade flera varit som du hade livet varit paradiset"

Oooh jag ba gillar de här jobbet mer och mer för varje dag.. Och btw, jag har 8 samtal och 7 sålda :)





The Clipse ft Pharrell - I'm Good

OnE LovE / Zehlin


Mitt mål idag är 40..

Vet inte varför men jag fick de enklaste målet idag. På 2,5 timmar sålde jag 32 så idag fick jag målet 40 på 6 timmar.. kommer ju pippa systemet idag igen. Wow..

Vill också ligga hemma och få massage men jag har ju inte samma fina tur här som en viss MR..


Nej nu ska jag börja jobba.. kommer uppdatera varje timma o se hur de går.




OnE LovE / Zehlin

Hemma igen efter en otroligt händelserik dag!

Idag har varit en riktigt bra dag! Tvättat, fixat nästan allt vi skulle fixat och även haft ett riktigt bra avslut på kvällen. Ligger i sängen nu och ska sova.

Imorgon blir de massa jobb och förhoppningsvis går de lika bra som de har gjort den senaste tiden. Det kan inte gå fel..

Aja god natt lovers and haters!



OnE LovE / Zehlin

De ba luktar gas!

Värmde precis upp lite mat på spisen och jag lovar dig de luktar gas i hela lägenheten, börjar bli orolig att jag har glömt att stänga av gasen men jag vet att allt är av. kanske är en läcka? Omg omg vi kommer bli ihjäl gasade!

Har suttit och förberett en massa under förmiddagen så nu väntar jag bara på att tvätten ska bli klar sen ska vi sätta oss nånstans och jobba arslet av oss 5-6 timmar. Skicka en jävla massa mail och hoppas vi når fram. De är nästan garanterat att vi gör de men man kan aldrig riktigt veta.

Men nu är de ju nått seriöst fel! De ba luktar mer och mer gas.. Måste kolla upp de här nu.

 

 

 

OnE LovE / Zehlin


Ledig men ändå fullt upp

Idag är jag ledig från jobbet men jag är inte ledig från arbete.. Idag är de annat som ska göras, ska se till att fixa så mycket som möjligt idag för att slippa all stress nästa vecka när jag är ensam.

Har inte så mkt mer att skriva nu mer än att jag inom kort kommer behöva er hjälp!



Mobb Deep - Shook Ones Part II


 

 

 

 

 

OnE LovE / Zehlin


Extra flörtiga ögon med den där mystiken man vill ha.

De fick jag höra på jobbet idag. Då undrar jag, har jag flörtiga ögon i vanliga fall? Och mystiken man vill ha? Vad menas med de? Jag kan inte se de iaf, men de är väl så om man har kollat sig själv i spegeln minst 10 ggr per dag i 20 år.. Aja, kul att höra iallafall.

Gick superbra på jobbet idag igen, hoppas de fortsätter så här, eller ah varför skulle de inte? Slår ju mina egna rekord varje dag. Underbart! Ser faktiskt fram emot helgen. Jobbar lör-mån så de ska nog bli nya rekord att slå. Har också börjat fundera på vad jag vill göra i framtiden.

Har inte kommit så långt på den tanken men är på god väg iaf. Ska börja testa lite nya saker nu också under dom kommande veckorna, ska bli jätteintressat faktiskt. Ser fram emot att vara delaktig i så mycket saker.

Anyway.. Ska snart lägga mig för imorgon kommer bli en lång men väldigt rolig dag. Så god natt folks så hörs vi imorgon.




OnE LovE / Zehlin

Ut i solen nu

Jag orkar inte vänta längre! Solen skriker mitt namn!


 

 

Gentleman - Superior

Såå sommar -06! Mhh love it!

Finns på luren.

 

OnE LovE / Zehlin


Oooh va härligt de luktar här hemma!

Nu har jag städat klart och räknar med att vara ensam hemma i typ 30 min till. Sen blir de ut i solen och fixa lite stuff innan jobbet.

Sitter här vid datorn och har solen i ryggen, den nästan bränner lite. Blundade 1 sek och fick upp en bild på mig själv och mina boys back in the days när vi åkte omkring i solen och pumpade Hiphop. Alla visste när vi kom, de ba sken sommar om oss. Vi va alltid först och folk ville va oss. Whaa jag saknar den tiden. Ingenting va ett problem, allt va ba så jävla sommar, 3 månader om året ägde vi sommare, 9 månader om året ägde vi Gotland. Wow, kan inte säga att alla finns kvar men det finns en som alltid varit där. Stoffe, god bless you man! Ses nästa vecka.


Biggie Smalls - Juicy

Aaaaooow va jag har sån sommar känsla i hela kroppen!

 

 

 

OnE LovE / Zehlin


En perfekt städdag.

Om typ en timma blir jag ensam hemma och då tänkte jag passa på att dra fram dammsugaren och moppen once again. De är lite molnligt ute ännu så lika bra att passa på. Funderar vart man kan lägga allt som ligger på bordet också.. hmm

 



Ska hämta mina saker hos Alvaro så fort han slutar jobbet också, sen ikväll blir de jobb och efter jobbet blir de planering.. Oojojoj de är mkt på G idag också..

Nu är de dags för morgonkaffe och till de så lyssnar vi på




Jay-Z - Never Change

 

 

 

 

OnE LovE / Zehlin


Vad hände här liksom?

Efter jobbet blev de som vanligt en kvällspromenad, avkopplande och samtidigt uppfriskande. Klockan 23 va de time för en dokumentär, runt 12 va de dags att sova.. Somnade som en bebis! Runt 2 vakna jag och ba fick så mycket cock att jag inte riktigt visste vart jag skulle ta vägen.. Och nu ligger jag här i sängen och kan verkligen inte somna om.. Blää.. Klockan är ju bara 4! Ska verkligen försöka sova nu...

Wish me luck...




OnE LovE / Zehlin

Jobb = Pengar

Sitter på jobbet och fick precis ett samtal med en kvinna som enbart tror att pengar kommer genom tur och status.. Hon hade aldrig någonsin haft ett jobb i hela sitt liv och har trott på turen. Hon sa att hon inte har haft turen med sig i sitt liv och därför är hon fattig. Jag anser att tur ger inte pengar utan jobb ger pengar.. Hur kan man förlita sig på tur när man aldrig haft tur i sitt liv. Om jag inte hade jobbat så hade jag mått dåligt av att inte göra ett skit och inte ha några pengar, kände redan när jag va sjukskriven att jag höll på att bli galen eftersom att de enda jag gjorde va att sitta hemma.. Fattar inte hur folk tänker bara. Visste de finns folk som vinner höga summor, men de betyder verkligen inte att dom inte redan har ett jobb. Hur kan man leva med enbart tro på tur?

 

Imorgon blir de mera jobb och förhoppningsvis så blir de lite möten också. Jag gillar möten!

 

 

OnE LovE / Zehlin


Det finns ingen bättre att prata med!

Jag sitter här i sängen just nu och är verkligen fundersam över varför jag har haft sån tur. Jag har alltid haft problem med att disskutera saker med folk för nästan alla är inkompetenta och då blir de aldrig en disskusion utan de blir bara tomt prat.. Men nu har jag den turen att Mr Mr här är en väldigt bra man och jag aldrig någonsin kunnat pratat och disskuterat så mycket om så mycket olika saker med någon! Även om jag inte håller med om allt han säger och tycker så tar disskusionen aldrig slut där utan då försöker vi hitta vägar som gör att vi förstår varandras tyckande och tänkande. Det finns så otroligt mycke lärdom i den här mannen så de är sjukt. Finns inget intressantare än att sitta o prata med honom! Slyna.

Ska snart till jobbet, hörde att jag ska jobba själv idag och jag vet inte riktigt om de går men de visar sig, är de så kommer resultaten ändå va topp topp men orka att jag ska göra allt själv, aja klockan 5 visar de sig.. Nu ska jag se lite president dokumentärer sen off to work..

Holla at me!



OnE LovE / Zehlin

It is NOT a diamond folks.

 

 

Tänk på de.

 

 

 

OnE LovE / Zehlin


Do What Thou Wilt!

Aha nu vet jag att värmen inte kom från dig för jag frös inatt också.. It's gotta be me.

Jobbade igår, de va som vanligt, sålde över gränsen och slutade med att jag bara satt och snackade skit med kunderna, men de va kul ändå. Sen efter allt jobbande åkte jag till Mr Mynt Älskare. Hans mynt är allt och nu har han fått för sig att de har försvunnit en rulle 5:or men de har de inte haha. Men han gav mig en sjukt rolig idé imorse haha! Wooow de är allt jag säger, WOW!!


Hade också den sjukaste, skönaste, vildaste och bästa upplevelsen igår. Mother of GOD, svävade bland moln i nästan 2 timmar. Alla borde få uppleva de där once in a while. Finns nog ingen som inte hade uppskattat de där. Oh jag skulle kunna skriva en bok om hur nöjd jag är!



Jay-z-Lucifer

Can you find the hidden message? If you know what you are looking for you'll find it.

 

 

 

 

OnE LovE / Zehlin


Vad händer efter jobbet?

Jo jag ska promenera med Jonathan och prata lite skit och skratta som vanligt.

Är helt slut just nu, har sålt ihjäl mig, både mig själv och de jag ska sälja.. Ah nej jag har inte sålt mig själv på de sättet men ja, ni förstår nog va jag menar...

Tänkte egentligen bara slänga upp en låt så nu skriver jag inget mer och låter er bara lyssna och njuta lite.





Marco Polo Ft Masta Ace - Nostalgia








OnE LovE / Zehlin

 


"Zehlin, du får ta och chilla ner lite nu!"

Som sagt jag sitter på jobbet och nu fick jag yani en tillsägelse att jag ska chilla ner lite, jag har sålt mer än jag borde idag.. De är asbra men jag skulle ge dom andra en chans fick jag precis veta så nu har jag rast igen.. Så passar på att lyssna på musik och bara koppla av och blogga från en riktig dator.. Så jävla less på att blogga på mobilen, de ba fuckar sig hela tiden.. Men men..




Jay Z ft Mary J Blige- Can't Knock The Hustle




Jag skulle kunna gifta mig med hennes röst, jag vet inte men Mary Mary Mary, U rock my world!








OnE LovE / Zehlin


Han kopierade MIN stil!

I fredags när jag skulle gå ut o gå hade jag på mig en rosa hoodie, färgglad stor klocka, svarta adidas mjukisar, vita AF1, svart mössa och stensköna solglasögon.. Och sen hade jag burberry nyckelbandet runt halsen.. Och jag mötte grannen i trappan och han sa till mig att jag hade en otroligt skön style från topp till tå.. Han verkligen beundrade mina kläder och tyckte att varje gång han ser mig blir han lika chockad för jag ser tydligen bra ut i ALLT. Snubben är runt 25-30, brat, har ständigt kostym och är stenrik yani...

Idag när jag gick till jobbet så mötte jag honom igen och gissa vad han hade på sig...
Svarta adidas byxor, vita sneakers, svart mössa, stor färgglad klocka och en ljus lila hoddie.. Snodde han verkligen min stil eller va de bara ett välidgt konstigt sammanträffande? Jag önskar jag hade kort på mig i fredags och kort på honom idag för de va verkligen exakt, trodde nästan jag såg mig i spegeln.. men men, de visar ju bara hur avundsjuka dom här snobbarna ,som känner att dom måste se stiliga och propra ut 24/7, är på oss yani sköna människor..


Aja anyway.. Sitter på jobbet nu och ska fortsätta ringa.. 2 samtal till sen är jag klar för idag, men jag får inte sluta fören 19 ändå.. Undrar om de kommer bli så idag igen att mina resultathjälper alla andra att komma upp i de dom ska va..








It's frickin cold without you..








OnE LovE / Zehlin


Helvetes mobilfan!

Konstigt nog fryser jag alltid när du inte är här..


Jag kommer inte skriva värsta inlägget för jag satt precis i 25 minuter och hade fått till de perfekta inlägget och vad händer?! Jo mobilen ringer och allt försvann, sparades inte ens i utkast eller nått, allt försvann.. Bläääää!! Och så fryser jag, har städat hela dagen och mitt kaffe är kallt.. Uffft!

Sushi med baba

Kom hem för en liten stund sen och såg att Mofo hade gjort ett inlägg på nyheter24 om Anders S Nilsson, Jag va tvungen att lyssna på hans shit för att förstå vad Mofo's agressioner kom ifrån.. Jag fattade inte riktigt vad svenska folket jiddrar om.. Freedom of speach har jag hör men tydligen funkar inte de när de kommer till vissa saker. Jag förstår inte vad de va han sa som va så jävla fel? Han sa de kanske lite klumpigt på slutet och lät jävligt dryg men ska han få sparken för de? Ah nej jag vet inte.. De här landet spårar ju bara mer o mer...

Kom precis hem från en sväng på stan, lämnat av mr på tåget och lunchat med pappa. Riktigt mysigt faktiskt. Ska hoppa in i duschen sen vidare till Solna. Undrar hur de kommer gå.


Nu måste jag stressa vidare, vi hörs!





OnE LovE / Zehlin

Haha WOW!! Snacka om att tro på tur.

Sitter på jobbet och ringde Precis en snubbe som har 14 lotter hos oss.. Han måste ju verkligen tro att han ska vinna. Ah iofs har han ju vunnit nu men anyway.. Lyckades till och med få honom att köpa teckna en ny lott ;) grym som man är.

Det finns en tjej där ute någonstans i sthlm som verkligen inte ger upp.. Hon är ju otroligt jobbig! Kåta lilla slyna sluta maila oss kanske?

Nu är de back to work men först.. Kaffe :)



Och du, NEJ jag har inte haft hem en arab till dig hahahah


OnE LovE / Zehlin

Mail från de döda?

Fick de sjukaste mailet precis och därför ska jag skriva lite om saker jag aldrig trodde skulle komma upp någonsin igen.

För 3 år sen ungefär så blev en av mina närmaste utvidas från Sverige, Jag har gråtit över den killen när jag hörde att han blivit mördad. Vet inte om de va så att han bara flydde från Sverige eller om han verkligen blev utvisad men nu har han mailat mig och jag vet inte riktigt vad jag ska tänka eller svara, ska jag ens svara? Han va ju död, han fanns inte mera. Jag sörjde och nu ska jag bli glad eller? Jag vet inte om det är mig de är fel på men hur ska jag kunna bli glad just nu, jag kanske är i chock men jag kan inte va glad. Jag är rätt förbannad faktiskt. Hur hade ni hanterat de här? Jag vet inte faktiskt men de känns som att jag fått mail från en död människa, jag kan inte få in att han fortfarande lever. Jag vet inte om de är ett sjukt skämt eller på riktigt.. FAN!


Ludacris ft Mary J Blige - Runaway Love

 

 

OnE LovE / Zehlin


I don't kiss and tell

But I don't care if you tell your boys the details..


Igår jobbade vi sen så drog jag till Petters Release fest, de va helt ok. Va inte där så jätte länge pga en trött motherfucker som hade druckit lite för mkt vin i väntan på mig. Träffade Therese och Johan igen, Askul! Så underbara människor. De äcklar mig hur mkt B kändisar de finns här i Sverige, panka småluder som vill skaffa kompisar. Tror alla från A till Ö va där igår.. Usch skakade så mkt hand, pussade så många kinder.. Jag har nog skavsår.. Anyway, kvällen va overall en bra kväll.


Idag blir de vänta på Mr Mr sen fika och senare hem och sen jobba. Måste ta tag i lägenheten också, vill titta på den idag. Annars vet jag inte hur jag ska göra.. Jag måste ha ett boende nu yani!




Har suttit och skrattat åt samma låt i två dagar nu. Jag ba ÄLSKAR den! Tyvär så har youtube tagit bort videon så ni får bara höra låten men den är så jävla värd!!

SNL ft Justin Timberlake - Mother Lover

Listen and enjoy.

 

 

 

 

OnE LovE / Zehlin


Back were I belong

I söndags hände en sak som verkligen fick mig att tänka om. Jag skickade ett mass mess till dom människorna jag känner inte ger mig nått i mit liv. Jag måste prioritera nu, vem och vad är viktigast. Jag har gjort mina val nu och det är inte på grund av någon annan än mig själv. Jag måste kämpa för att komma upp igen. Huvudvärken ni har gett mig dom senaste dagarna bevisar bara att mina val är bra. Jag behöver mina inspirationskällor och just nu finns dom i 1 person. Perfekta människa!

Idag ska jag kolla på en lägenhet också, helt omöblerad så om nån har en extra säng så ring eller maila mig. Vill verkligen flytta in typ nu!


Ska snart ut på promenad igen sen blir de jobb och förhoppningsvis Petters release fest ikväll.. Men de visar sig.

Tills dess



OnE LovE / Zehlin

Lögnare?

Jag vet inte riktihgt vad jag ska säga tro tycka eller tänka.. För de mesta skiter jag i vad men i det här fallet undrar jag lite för mkt för mitt eget bästa känns de som, men jag har ändå rätt att få veta tycker jag. Det som hände har jag ingen aning om men att du ljuger och säger en sak när jag vet att det är nått helt annat som ligger bakom gör mig förbannad. Vill spotta på dig och bara spy på dig. Du säger att du alltid är ärlig men hur kan du då med gott samvete ljuga mig rakt i ansiktet? Jag är skit sur idag och de kommer inte gå över fören du ringer mig. Vilket du lovade.. Och min jacka..... BRÄNN DEN!





OnE LovE / Zehlin

Äger på jobbet

Sitter på jobbet och bara njuter, inser hur grym jag är! Första samtalet, 1 såld.. En stund senare 5 sålda.. Nu ska jag gå online igen och sälja ännu mera. Men det är fortfarande nått som saknas..

Dagen citat


"Ja hallå hejsan hejsan jag heter Alvaro och ringer från bla bla bla.."



Senare idag blir de nog fest med Pepito om man har tur, är ledig imorgon men går nog förbi jobbet ändå, saknar att jobba.



Fick skäll av chefen nu, INTE BLOGGA PÅ JOBBTID!!



OnE LovE / Zehlin

Gå och självdö nånstans

Igår har jag ingen aning om vad som hände, de enda jag vet är att på onsdag ska jag kolla på min nya lägenhet och planera hur jag ska få tag i möbler och hur jag ska möblera..

Är inte alls sugen på att blogga och nu ska jag till jobbet men vi hörs sen.



Jag hoppas de inte kommer ta ett år innan du hör av dig.. Vafan mannen, sluta jiddra och säg som de är ist.








OnE LovE / Zehlin

FreeMasons - New World Order

De här går inte att missa, ta en titt, ni kommer fastna. Iaf om ni är intresserade av vad vi lever i för värld och vem som håller alla trådar. Vem som styr DIG till att tänka som du gör.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OnE LovE / Zehlin


Freemasons life

Idag är de tvätt och jobbdag. Enough med ledigheten, men innan jobbet medans jag tvättsr passade jag på att ta en titt på frimurar livet. Så mycket obesvarade frågor som man får dra egna slutsatser på. Så mycket ovetande som ingen någonsin kommer veta men som ändå ligger så nära. De kan finnas svar bakom dig eller framför dig men du kommer ändå inte hitta svaren. Jag kommer aldrig sluta leta, sluta va nyfiken, sluta hitta svar som chockar.

Jag snöade totalt in på de här med AIDS. Min pappa har jobbat med HIV och AIDS frågor i flera år och jag har hela tiden trott att jag har vetat men nu vet jag inte längre, de finns bevisat att viruset inte kom från naturen från början, men vad är de då som ligger bakom de? Är det frimurarna? Hittade dom ett sätt att få mer makt på?

Jag kommer lägga upp ett inlägg med en dukumentär om Freemasons som är så värd att se om man vill veta en bit av sanningen. Jag kommer gå emot alla mina föredetta tankar och värderingar men ni kommer förstå varför och antagligen/förhoppningsvis tänkt om när ni ser och får veta mer om de här.








OnE LovE / Zehlin

Double up ffs!

Har varit ute sen 11 idag och de känns riktigt skönt, satt på Vapiano ett antal timmar och bara softade, flippade ur och skulle köpa champagne men vi fick mousserande vin så vi gav tillbaka skiten och drack kaffe ist..



Dagens Citat

"Orka dricka vin när man ber om skumpa, det är som att gå till ett horhus och horan har kuk"



Åkte till jysk o jag vet inte vad, snackade allmänt om lite allt möjligt. Jag svär på min mamma att umgås med dom två är en komedi film från första sekunden. WOW jag har aldrig sett liknande.

Nu ska vi snart iväg igen så jag va bara tvungen att update lite snabbt. Funderar på vilken dagens låt blir och nu kom jag på de..



Fat Joe & Terror Squad - Lean Back

Och mina grabbar på Gotland, ni fick äran att va min inspiration till låten idag.. VI SES SNART!

 

 

OnE LovE / Zehlin


I'm Good!

I don't like to wake up at 9.00 in the morning but I'm Good
I don't like to get a bitchslap at 9.05 but I'm Good
I don't like to wash your dishes but I'm Good
I don't like to cleen up after you but I'm Good
I don't like to Love you but I do and we are all good

Oooh vilken härlig morgon!

http://nyheter24.se/bloggar/maktkampbloggar/mofo/346006-skattesmallen-som-dodar
De här är än sålänge de absolut roligaste blogginlägget jag någonsin skådat. Ärligt talat ni kan inte missa de!

Wow idag är jag ledig, vad ska jag göra förutom städa lite och tvätta om de finns tid? hmm.. Fredag o allt, vi lär hitta på nått skoj tror jag. Måste bara säga att igår va riktigt mysigt, fan den stämningen som är här hemma kan inte bli bättre. Min vän är en bra vän!



Armand Van Helden - My My My





Är på festhumör påriktigt och klockan är inte ens 10.. Märks att de va längesen jag älga med Fräh.. fan! Nu ska jag lyssna vidare på musik och festa med disken.. Vi hörs!



En lite nyare bild fick ni också :)






OnE LovE / Zehlin

Klart du ska ge de en chans!

Jag tycker verkligen du ska ge de em chans, jag gjorde och jag lyckades väldigt bra. Det tror jag du också kommer göra.

kom hem från jobb/Promenad precis, helt slut faktiskt. Gick tvär bra på jobbet och jag trivs tvär bra här hemma. Nu ska jag bars se till så att allt löser sig till hösten men de tror jag verkligen att de kommer göra.

Sorry mother f'ers.. I gotta sleep now. Men big A, jag hoppas de är ett april skämt!!




OnE LovE / Zehlin

This one goes out to you...

Oj va snabbt de gick..



Ryan Leslie - How It Was Supposed To Be


 

 

 

OnE confused LovE / Zehlin


"Hej jag heter Zehlin och ringer från..."

Kom hem för en stund sen efter att ha handlat så mkt tonfisk och grönsaker som de bara går. Pratade med mamma samtidigt som jag rörde ihop årets sallad, den va verkligen GOD! Tänk va lite mynta kan göra. Ska nog bli sån salladskock, inte till andra men till mig själv..

Påtal om Kock, ingen som vill ställa upp att bli hemma kock? Komma med mat 1 gång i veckan och få betalt? Finns varken tid eller lust att stå och laga hälsosam mat till sig själv..

Ska snart springa till jobbet.. Har verkligen inte kust att sitta i telefon i 3 timmar ida, bara känner hur inte på humör jag är, men men.. I gotta do it!

Salin VS Reinfeldt

Ser fram emot valet, undrar verkligen hur svenska folket tycker och känner.

 

 

Glöm inte att kolla in Maktkampen också.

http://nyheter24.se/bloggar/maktkampbloggar/mofo

 

 

 

 

 

OnE LovE / Zehlin


Girlfriend and drugdealer

Jag ogillar läget att jag inte kan lägga upp musik eller bilder i bloggen på riktigt, får inte den samma känslan som förut. Aja jag/ni får helt enkelt stå ut ett tag till.

Fan de regnat ute och vi som hade planer om de hade varit sol.. Bara för de ska vi faktiskt gå och sola snart, bara lite räkningar som ska betalas. Har ni något förslag på vad man kan äta idag? Har ingen fantasi och pallat inte gå på restaurang idag också.. De skulle va sista gången vi käkade ute i fredags men ändå blir de frukost fika lunch fika middag ute.. Nu får de räcka, måste spara pengarna om jag ska komma till Kina.



Dagens citat

"Det känns som att jag är ihop med Mona Salin"




OnE LovE / Zehlin

Riktigt kul på jobbet igår!

Igår hade vi live jazz på jobbet, fullsatt restaurang och riktigt trevliga människor! Helt sjukt va kul de blev. Kockarna är för sköna! Gick hem och Mr Mr hade redan kommit hem ...

Idag har jag ingenting inbokat tills jag ska jobba, jo vi ska storhandla men de går nog fort. Aja nu ska jag duscha o fixa mig, synd att de regnar asså, annars skulle man kunnat äta glass.




OnE LovE / Zehlin

RSS 2.0