If i had one wish

De skulle vara .. hmm.. Att 2012 och allt som kommer hända innan inte händer.. Kolla nu på allt som händer? de är ju bara för mkt, Globala uppvärmingen gick ju åt helvete nu när ett isberg är på vandring och kyler ner hela världen.. De här funkar inte, alla jordbävningar och tsunami varningar, vart fan är vi påväg?! I don't even wanna know.. Känns som att de bara kommer bli värre och värre. Ingen idé att skapa några framtidsplaner ännu med andra ord.

Nej om man kanske skulle ta att hitta på nått utmattande och sen sova tidigt, lång dag imorgon och jobbig dag på tisdag..

Brorsan och baba kommer till sthlm på lördag, de kommer bli kul att träffa dom, fira farbror och få en favorit i repris. Se brorsan njuta av livet en stund. Kommer bli KANON!


Vad ska vi vänta oss ska hända?
Red Light Boogie ft Sean Price - Heat Rock

 

 

 

 

OnE LovE / Zehlin


Spel är beroendeframkallande.

Jag älskar spel av alla slag, inte dataspel men andra spel, typ tv-spel sånt.. Har jag börjat så finns de inget stopp, tills jag får ett nytt spel och börjar på de, då glömmer jag totaalt bort de gamla spelet.. Nu är de Sonic and Sega All Stars Racing. Riktigt roligt, trodde de typ skulle va som Mario Kart men de här ojojoj de pippar Mario upp och ner hundra ggr om asså. No shit Sherlock.

Pusslet också, hur fan ska jag ta mig ur denna. jag måste ju lägga klart de, men när fan ska jag orka koncentrera mig så hårt? Äta Kaka Delux och försöka nu kanske? uuuft jag vill inte, jag hatar pussel! Pussla inte 1000 bitars pussel, gör bara inte de.

På måndag är de bestämt nu, Ah jag ska till Mofo, Äntligen får vi allt avklatar.. De har tagit tid kan jag lova er..


Nu ska vi nog hitta på nått, båda is ruttning..Copywrite - Thats Y
OnE LovE / Zehlin

Mina hinduiska gudar.

 

 

Bild 1.
Shiva är förstöraren och återskaparens gud, han är både gott och ont. Shiva figureras dansande bland lågor och trampandes på en dvärg som symboliserar människornas okunskap. Anhängare till Shiva målar vågräta streck i pannan och många av anhängarna som tillber Shiva lever i fattigdom och gudsfruktan för att nå Moksha.

Bild 2.
Vishnu är upprätthållaren och den som hinduerna tillber mest, Vishnu är därför den gud som har flest tempel. Anhängare till Vishnu har, som Vishnu själv, ett U målat i pannan. Vishnu är gift med Lakshmi och hon är lyckans gudinna. Avatar av Vishnu är Krishna och Rama. Krishna kom till jorden som krigare och Rama kom till jorden för att bekämpa demoner.

Bild 3.
Kali. Durga är gift med Shiva och hon kan framträda som Devi och Kali. Durga är en gud som bekämpar demoner och Kali framträder ur Durgas panna när Durga är arg. Kali är döden och hon dödar allt i sin väg.

Bild 4.
Ganesha, elefantguden, är son till Shiva och han är visdomens gud. Ganesha är väldigt populär i Indien.

 

 

Ah detta är mina hiduiska gudar, man kan ha fler. Det är inte som kristendomen där du absolut bara få ha en "Du skall inga andra gudar hava jämte mig" första budordet, det hade aldrig funkat i hinduismen. Jag är döpt på kristet vis i havet av en metodist präst. Men jag är också välsignad i ett hiduiskt tempel. Vishnus tempel. JAG ÄR SPLITTRAD!J ag vet inte riktigt vad jag ska säga om den saken, men jag tror på de jag gör och jag kommer inte skriva en bok som Mats Rodius om min egen religion.

 

 

 

OnE LovE / Zehlin


"Hon är katt"

Ojojoj va längesen dom orden hördes. Haha De roligaste är vem de kom ifrån, hade inte räknat med de men de va kul att se. Tack Ali, u really seem to like that pic.

Nu har jag varit mkt effektiv, Duschade 30 min typ, skönt som fan. Sen började jag fixa mitt face, de slutade med att jag diskade, sminkade mig, fixade håter och satt vid datorn. Allt hände snabbare än jag märkte. Blev typ chockad.. Men nu är allt klart för Magdalenas hemkomst. Ska bli kul att hon kommer faktiskt. Om 1 timma åker vi in till stan och möter upp henne. Hoppas inte tåget är mad försenat bara.

Skulle egentligen träffa Mofo idag men jag vet inte vad som hände, han är tydligen i gbg.. Shit, jag vet inte ens om de är meningen att vi ska ses efter som att de alltid dyker upp nått.. men men, den som väntar på nått gott..

Och alla som ska ut ikväll, DRESS BLACK! har inte riktigt fattat varför men det är tydligen en riktigt svart dag idag. Väntar fortfarande på svar själv, men de verkar inte som att nån vet, inte ens han John som kom på fixidén.. Aja jag ska inte ut så jag bryr mig egentligen inte..

Imorgon ska jag tvätta alla mina kläder igen, jag vet inte varför men köpte ett par byxor för ett tag sen och dom luktar verkligen lax! Spelar ingen roll vad jag gör med dom, dom luktar LAX!


Xzibit - Hurt Locker

 

Oj va bra den är! Ger mig rysningar.

 

 

 

OnE LovE / Zehlin


Drömmar kan påverka din dag

Pratar med en vän som hade en sån hoppade dröm, ena sekunde va han här andra sekunde va han i kina osv.. Det hände nånting i hans dröm som gjorde så han vaknade och kände sig underlägsen och nere bara. Han är fortfarande helt deprimerad och kan inte få bort drömmen. Försökte hjälpa han men han fick andra bilder i huvudet så de va inte så bra de heller. Aja jag sa till honom att gå till studion och skapa magi, and so he did. Hoppas du har de bättre nu..

Sitter här i sängen och kollar ner på golvet, pussel, pussel är allt jag ser just nu. Då är frågan, ska man fortsätta lägga pussel eller ska man skita i de och ta ett med mindre bitar? Sami tkr jag är mystisk som från ingenstans börjar pussla. Han tror inte jag har de i mig, men han ska få se, oh yes han ska få se.. Kanske inte lägger klart de här 1000 bitars pusslet men förr eller senare ska alla få se, i'm made to do puzzle!Medina ft Alex Rios - Sista Gången

 

 

 

Lycka till ikväll Meiioo och Ninos, ni kommer äga stället

 

 

 

OnE LovE / Zehlin


9/6-08 is unforgetable..

Fuck jag vet inta alltså, varken ut eller in just nu.. Jag har så ont så jag kan inte ens tänka just nu, minsta lilla gör mig irriterad, minsta lilla gör att jag vill slå personen som står bredvid mig. Det är insane på riktigt jag vet inte vad jag ska göra om jag ska va ärlig för de här funkar inte.. Jag orkar inte på riktigt..


Wu Tang Clan - The Heart Gently Weeps


 

 

 

 

 

OnE LovE / Zehlin


Armand Van Helden

Armand Van Helden - My My My

 

 

Northstar - Nuttin

Tänkte bara visa hur en man som Armand verkligen kan göra beats av alla slag.. Kolla på den första låten, erkän de är så vi är vana att höra honom, men han har även gjort hiphopbeatet till Northstar, Ah dom i sig är inte så jävla bra, men beatet.. OOUF!
Kärlek och sånt till Armand!OnE LovE / Zehlin

Dags att vända på dygnet..

För att hålla mig vaken spelar jag uno med Andrea och lyssnar på Sean Price. Just nu iaf.. sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. Har nån nått roligt förslag? Film kan jag inte se på för då somnar jag bara plus att jag redan har sett 2 filmer idag båda boondock Saints filmerna.. ojojoj va bra dom är! Alla ni som inte har sett dom, SE DOM! Ska nog spela massa TV spel idag har jag en känsla av. De låter som en bra idé, kanske ringa några vänner och prata bort hela dagen eller tillochmed ta tjuren vid hornen och ringa Dig med stort B.Sean Price - Figure Four

Har ni någonsin tänkt på hur mkt hat de finns därute? Folk hatar höger och vänster. Varför?
Allt handlar om avundsjuka. Men vad finns de att va avundsjuk på? Fan va glada för de ni har ist.. Och tro aldrig att ni är bättre än alla för de är ni inte.. Ni vet inte allt alla ggr och ni kan ha fel, INSE de bara! Nobody's perfect... Sorry men jag tror de är så.. rätta mig om jag har fel, men allt i dagens värld går ut på hämnd.. Vart börjar hämnden? Vart startar allt? Och vem ska avsluta allt?


Omg, jag ser dagsljus för första gången på 2 veckor, fan va lycklig jag blev.. I NEED LJUS! I NEED SOL! I NEED Pappa but most of all I NEED CRUZ!!


OnE LovE / Zehlin

Boondock Saint II

Nu har jag sett filmen jag väntat på sååå länge och den va nästan lika bra som 1an, ingen film kan slå första Boondock Saints filmen what so ever men jag blev iaf inte besviken. Oh nej de blev jag inte. Kommer ihåg första gången jag såg filmen, jag va typ 10 tror jag.. Jag trodde jag skulle bli som dom så besatt jag av av bröderna. Helt insane. Jag avgudade dom med hela mitt hjärta och om jag ska va ärlig så gör jag de fortfarande och ingen kan eller ska få ta bort de ifrån mig, pinsamt att säga men vafan, du lär ju också ha nån du avudar..

OnE LovE / Zehlin

"Ta ner din stolthet på jorden"

Nu blir de affären. Tack mamma för att du delar med dig av de lilla du har.

Hmm vad ska handlas? Vad är jag sugen på.. Nånting gott..

Grattis Jonathan! Idag är de din dag, synd att jag inte kan ta mig in till stan och fira dig idag bara.. vi får ta de när helgen kommer.Har redan haft den här låte uppe 1 gång innan men den är fr bra för att ni inte ska få äran att lyssna på den en  gång till.

Evidence - To Be Determined (Feat. Elzhi & Aloe Blacc)


 

 

OnE LovE / Zehlin


Övik alltså.

Fick en inbjudan till Övik idag, funderar på att ta chansen och se mig omkring lite i norrland kanske.. Hmm vem vet vem vet.. Just nu har jag bara för ont för att ens röra mig från sängen om jag ska va ärlig..

Fan, tiittade på golvet och insåg att vi har ett pussle att lägga klart, la 2 bitar på de igår, de är insane omöjligt att lägga asså.. Oljemålningar ska inte förvandlas till pussel tycker jag.. De borde inte vara lagligt, Mensverk borde inte heller vara lagligt, De ät den där Evas fel.. Fan skulle hon på de där jävla äpplet om..

Hur hade världen sett ut om Eva hade låtit bli äpplet?
Hur hade världen sett ut om dinusaurier fortfarande fanns, hade vi typ blivit uppätna ist för alla naturkatastrofer?

Ah de är sånt jag brukar tänka på men aldrig komma fram till nått svar..


Jay-Z - D.O.A

Lalalalala heee-ee-eey Godbye!

 

 

 

 

OnE LovE / Zehlin


Nu är jag mätt

Åt en god pasta med curry/skaldjurssås.. Mmmmmmh va gott de va.. Nu ska jag nog se om jag orkar attakera pusslet lite till..

Har hjälpt till att välja namn till mitt kommande brorsbarn idag :) kommer bli riktigt kul när bebisen kommer, ser verkligen fram emot de.
" Jag tror att det nog måste vara Jesus med sin ande som gör att psykmediciner verkar, kanske delvis, för kanske är de kemi också, som jag tror är ett uttryck för Gud fader ande. Alltså att Jesu ande påverkar vår ande eller själ eller psyke. Psyke betyder visst själ. Det är nog Jesus som orsakar sådana sjukdomar som t.ex. Multipel Skleros. Och av mikroorganismer orsakade sjukdomar orsakar Han också genom att skapa mikroorganismer eller kanske omskapa redan befintliga mikroorganismer. Jag tror också att sjukdomens känsla måste komma från Jesu ande, inte av bakterierna själva eller dylikt. Jag tror min far sade när jag va liten att bakterier hade horn och huggtänder, men de tror jag väl knappast. Jag tror att Jesus måste ha hittat på, på uppdrag av sin fader, Gud Fader, för att bevisa demonernas ondskas oacceptabelhet, eller uppfunnit alla sjukdomar, såsom MS, Cancer, Förkylning, AIDS med flera. " - Mats Rodius (författare av boken " Min Positiva Världsbild " psykhuspensionär och vanlig medlem av svenska kyrkan)


Ah jag vet inte varför men jag har fastnat i Mats Rodius bok " Min Positiva Världsbild ". Den är en intressant bok om hur han tolkar bilbeln och religion.. Ex jehovas vittne som numera verkar ha en egen liten tro.. Kommer ni över den här rosa lilla boken som jag har gjort, läs den!

OnE LovE / Zehlin

Ett inlägg till vår älskade mamma.

♥ Maatajee Damayanti aap karanaa mujhako aanandadyak, Mein tumse pyar karta hun Maatajee ♥

Idag vaknade jag och de första jag gjorde va att be mamma ringa, vi pratade i två timmar och även fast halva tiden gick åt att jag va irriterad och nyvaken va de nog de bästa samtalet på riktigt länge, jag saknar min mamma jätte mkt när jag är här i sthlm men snart kommer allt de där ändras. Hon ska flytta hit nu! Är sjukt glad att allt är påväg att lösas både för henne och mig. ÖNskar de kunde gå snabbare bara. Jag är glad för mamma är den hon är, jag är inte glad för hur hon har varit under min uppväxt but still she's my mama. Jag är hennes kött och blod, jag har legat i hennes mage och blivit värmd. Jag märker också nu att hon försöker bättra sig ävern fast hon inte behöver. Hon säger att hon har dåligt samvete men det ska hon inte ha. Hon va ung och vilse, nu är hon gammal och vilse men vilse på rätt väg. Jag ska hjälpa dig mamma, vi ska tillsammans komma rätt, börja om från början du och jag, nu kan vi bevisa för varandra de vi har försökt så länge. Vi kommer fixa de här. Tack för all hjälp du ha gett mig utan att jag bett om de. TACK! ♥Vill skriva så mkt men det känns som att det är helt fel dag för att skriva egentligen,. vaknade helt på fel sida och jag känner hur de kokar i min kropp.. Jag skiter i att skriva så lyssna på låten ist..


Jay Sean - Lights off

 

 

 

 

OnE LovE / Zehlin


Pussel updateAh ni ser ju hur gigantiskt de är..  Helt insane.
Lär inte va många som bryr sig om pussel men tro mig de är riktigt bras, pröva.. du kommer inte ångra dig.Glöm inte de du skrev nu, cuz i aint gonna...

Pussel is the shit

Ah tro de eller ej men vi lägger ett 1000 bitars pussel, har hållit på i snart 2 timmar o kommit så här långt..

 

Har inte kommit nåååånstans..


Pussel består av bitar av trä eller papp som måste kombineras på olika sätt för att en bild ska framträda, ofta i form av fotografier föreställande natur och byggnader. Byggnader innehåller liknande återkommande detaljer som kan förvirra, och naturbilder många färger och små detaljer, vilket gör sådana motiv särskilt lämpliga för pussel då de höjer utmaningen.
Det finns pussel med från bara några få bitar, vars målgrupp är mindre barn, till flera tusen. Vanliga storlekar är 750, 1 000, 1 500 och 2 000 bitar. En pusselbit består av in- och ut-pluggar som hakar i en annan bits ut- eller in-pluggar. En typisk bit har två ut- och två in-pluggar.
Det finns olika metoder att gå till väga. Vanligt är att börja med kantbitarna, som är lätta att hitta, och bygga vidare från dem, eller att utgå från stora och tydliga motiv. Ett vanligt återkommande problem är att bitar har kommit bort, eftersom de lätt sveps ned på golvet eller hamnar under dukar. När pusslet är lagt ligger det normalt inte kvar länge innan det monteras ned och läggs tillbaka i lådan igen. Vissa klistrar dock fast det färdiga pusslet på en trä- eller pappskiva för att hänga upp det på en vägg.

Ah så står de om pussel på Wikipedia. Fryser man ner pusslet har man en glass gjord på pussel.. Så tycker Dannie iaf..

Hjärngympa på hög nivå kallar jag de.. NU ska jag fortsätta bygga ramen och bli klar med den innan jag ska sova iaf, annars är jag värdelös!

OnE LovE / Zehlin

Jag gav upp

...
Aslack på eniro..

Startar om från början

Tillbaka på ruta 1. Nu ska jag se om jag ska rida igenom hel sverige ist för att klicka mig igenom den, är de nån som har en aning om hur man gör egentligen?! Jag vet att ni också har försökt men misslyckats, kan inte nån ha kommit på hur man gör eller måste jag ringa eniro o kolla upp allt? hmm

Jag sitter fast i Lund

Nhä de beror inte på snökaos, de beror på att jag vet inte vart jag ska riktigt.. Jag är lost på riktigt.. Ska ta en liten paus och sen börja om från början kanske, jag vet inte om jag måste rida hela vägen dit jag ska eller vad problemet är för jag har inte hittat min häst ännu men jahar kommit till nästa ledtråd. undrar om man kan ta steget längre och sätta sig i bilen och köra runt i hela sverige för att hitta skatten, man vet ju aldrig, den kanske finns där på riktigt.

Nån som vill följa med?

Nästa ledtråd är ...

... Framåt kamrater framåt!

Då undrar jag bart framåt är när de står på en vägg och de finns 4 utgångar.. hmmm...


Har fått en till pirat på kroken nu, Nick bill hjälpa till om han får halva skatten, vet inte riktigt om jag kan gå med på de men jag vill ju ha hjälp..


http://kartor.eniro.se/m/MKUaY
där är vi nu.. hmm vart ska bi nu?

Min häst är borta!

Fastnat på eniro.se med deras skattjakt. Fattar int vad de går ut på men jag kom dit man skulle med massa gubbar med hattar på men nu är min häst borta.. hmm jag vet inte om jag behöver den eller om jag kan fortsätta utan den? om nån vet kan ni väl hjälpa mig att lösa mitt mysterium. Jag vill ha en guldtacka! Undrar hur lång tid de kommer ta att hitta svaret på gåtan, jag lär ju aldrig hitta svaret i den här takten.. aja jag kommer uppdatera här idag varje gång jag hittar nått nytt, nu är koordinaten 59.33790, 18.03560 hittade iaf.


Wtf just happend?

Fick de längsta och jobbigaste smset p länge inatt.. va inte alls kul att läsa. kan inte svara på de heller för jag är pissfattig just nu..Cypress Hill ft. Damien Marley - Ganja Bus

 

 


Börjar på riktigt må fruktansvärt dåligt för att jag inte får nått gjort över huvudtaget, nu måste saker börja hända annars kommer de bara bli som förut.. Jag mår inte bra av att inte göra nått, sån inre stress som bara kliar i hela kroppen, what to do what to do..

Kommer iaf ha lämnat Gotland helt innan april, morsan håller på att fixa lägenhet nu så hittar jag inget innan hon gör så kommer jag flytta med henne.. måste ner snart och hämta allt som är mitt, vet inte riktigt hur jag ska göra de på enklast sätt men jag måste ju göra de.. i need my stuff liksom..


Nu veckan som kommer kommer jag ligga i som fan, jag ska fixa allt som behövs fixas och jag hoppas att läkaren ringer på måndag..

Nu ska vi hem till Dannie o laga mat.. See ya


OnE LovE / Zehlin

Zehlin Fräh Bonanza

 

Fräh jag kommer snart, snart kommer jag Fräh!
Då blir de fan ÄLG!

 

GODNATT!

 

 

 

 

 

 

OnE LovE / Zehlin


How soon is now

 

Tech N9ne - My Wife, My Bitch, My Girl

 

Ärligt Gotland, ni är fan experter på att snacka skit. Jag vet att jag har hatat på Gotland lite för mkt lite för ofta, men vafan kom igen.. Skämtar ni med mig eller? Den som tycker att Gotland är en trevlig plats med trevliga människor har inte riktigt fattat grejen. Gräv lite djupare i saker o ting och grotta ner er i sanningen så ska ni se att ön är precis som Paradise Hotel fast på riktigt.. Paradisö my ass! Ön som Djävulen köpte på Ebay snarare... Fan alla göra VAD som helst för att se bra ut själva men de blir alltid backfire och tillslut tröttnar alla.. Vad är de folk inte fattar med att skitsnack är totalt värdelöst och ointressant.. Ju mer skit du snackar ju mindre vänner har du.. O fuck de här med keep your enemies closer.. Vafan alla som fuckar med mig och mitt liv slutar jag snacka med. Vem fan vill ha nått med en backstabber att göra.. spelar ingen roll hur länge jag har känt dig, 1 dag eller 10 år, ett snesteg och du ryker. Så enkelt är de.

 

Ähfyfan jag va tvungen att skriva av mig lite hat, har haft de inom mig ett tag, skulle kunna skriva en bok om varför jag hatar Gotland men de känns inte som att jag har tid för de..

 

Idag har vi diskuterat massa roliga grejer och har insett att de går att göra människor förtvivlat förbannade haha. Jävla ja..

 

Nu ska vi varva Yoshis Island och sen är de fan dags att sova, ska upp tidigt och rensa lägenhet.

 

 

 

 

OnE LovE / Zehlin


Kaktusar, möbler och självklart musik.


Wu-Tang Clan - Protect Ya NeckIgår har jag köpt en kaktus faktiskt, kände att jag behöver de.
Idag hae jag planterat om den och givigt den massa näringsmedel och sånt som växter behöver, pratat lite med den och tagit hand om den. ska göra den riktigt stor sen ska jag ge min nyckelpiga och min humla ett fint boende i min kaktus kruka. Don't ask but i love it!

 

 

Har insett att tv spel fortfarande is the shit! Jag såg ett klipp på youtube en snubbe som har varvat Super Mario Bros 3 på 10 minuter, de va tvääärcoolt! Har spelat allt som finns att spela dom här dagarna. t.om lärt mig början på super mario låten på piano, jag svär jag ska lära mig alla låtarna och bli lika gtym som snubben jag såg mörda pianot med alla mario låtar.

Enough with the shittalk..

Imorgon Torsdag ska jag in till stan och fixa lite buisness sen på fredag ska jag möta upp Mofo på Centralen och äntligen få träffa honom igen, it's been a long time. Får se om de fortfarande finns nått roligt att prata om.

Har äntligen fått ihop mamma Annelis vardagsrum nu också... Ni ska få se varför jag har varit okontaktbar/inte bloggat..

 

Första lasset från Jysk va

 

Soffbord
6 stolar
Matbord
Vitrinskåp
Skänk

 

De tog oss 2 jävla dagar att få ihop sen åkte vi till IKEA

 

 

3sits soffa
2 Fotöljer
1 Fotpall
Datorbord
Datorstol
2 Nattduksbord (tänkte skriva nattygsbord men blev skrattad åt)
Spegel spegel på väggen där
Klädsel till alla möbler

 

Kan lova er att jag är något trött på skruvar och möbler men så här blev resultatet.

 

 

Sjukt mysigt och avslappnande rum.

 

Nu ska jag spela Yoshi Island och sova. Vi ses imorgon, Funderar på att lägga upp en ny egobild men jag vet inte om jag orkarm ni vet väl redan hur jag ser ut.

Aja God natt guys

 

 

 

OnE LovE / Zehlin

 


Peach tree, Balieys and Grenadine.

Blir en Monkey Brain. Fuckar ur ditt system totalt, men så värt att ta ett par en fredag natt.

Sommar -09 är en sommar som jag sent kommer glömma. Allt va fan perfekt den sommaren. Gotland är bra på sommaren men fan inte på vintern, jag önskar de kunde va sommar året runt, men för att få den önskan måste jag flytta från sveige. Ah de är väl mitt mål i livet men de lär ta ett tag.

Trodde jag hade lärt mig hela den här grejen med att planera, men de verkar inte osm ed.. Jag har alltid sagt att jag inte ska planera men ändå sitter jag med planer upp över öronen.. WTF ..
Måste sluta binda mig till saker som kan få mig att känna mig fast, vill leva mitt liv som jag lever de och inte efter några regler. Kaoset på ön gör de inte lätt att vilja vara kvar.

Synd Hamed för att du inte kom vidare. Men du kom med iaf. Bättre lycka nästa gång.

 

Heltah Skeltah - The Art Of Disrespekinazation

 

 

FUCK YOU!


Imorgon ska jag in till stan och göra massa skit känns de som, vet inte riktigt.. men orkar gör jag inte.


OnE LovE / Zehlin

Rubix Cube all over again

Styx - Mr Roboto

 

Haha fråga inte.. Långt ifrån hiphip men den här låten har gjort min dag kan jag lova. VÄRD att lyssna på.

 

 

 

Nu ska vi spela Left 4 Dead och dricka 3 liter powerking. Wish us luck.

 

 

 

 

 

OnE LovE / Zehlin


What to do..

Ah nu är de såhär att jag har ännu inte fått nån tid hos läkaren och jag har ingen aning när tiden kommer.. Så jag kommer stanna i sthlm tills jag får en tid. MÅSTE bli frisk nu. orkar inte va sjuk längre.

I miss you guys på ön riktigt mkt faktiskt.. Kommer nog hem snart.Ska möta upp morbror på stationen snart.. Kallt kallt men vafan..

Affären nu och jag insåg att jag inte hade nått jätte roligt att skriva förutom att jag ska laga middag idag.
Köttbit med bea och klyftpotatis. MUMS men vet inte hur magen kommer reagera, lär spy som en ko sen tror jag, i think i need my medicin..Sean Price  -  One Question

 

 

 

OnE LovE / Zehlin


Bla Bla Bla is all i hear

Har varit grymt dålig på att skriva och så men jag har inte haft internet på en vecka. Hoppas ni inte har haft för tråkigt, men nu är jag back on track och kommer skriva som vanligt igen..


Här får ni en av dom skönast låtarna jag har  någinson lyssnat på.

Guilty Simpson - I Must Love YouSom ni kanske har förstått så är jag i sthlm och kommer vara här ett tag ingen aning alls hur länge eller så.. Time will tell.. Måste säga att en hel del intressanta saker har hänt här under den här veckan. Har varit i Katrineholm en sväng, Blivit fotograferad med Melvin till hans nya EP, byggt möbler, köpt 7 KG godis och sovit i världens skönaste soffa.. Vet inte om jag orkar göra så mkt mer nu faktiskt, måste iaf till apoteket idag och köpa mer medicin.

Massa Godis

SNÖ MASSA KALL SNÖ!

Har varit med om de sjukaste på länge, jag tror ju på spöken o allt sånt där och när vi fotograferade så va de sånna stora orber på alla skämt bilder.. I en av orberna tyckte vi de stod nått så vi tog steget längre och kollade upp de, De står Halo i en av orberna.. Sjukt inte okej...

En bild med orb påNhä nu ska jag till apoteket, skriver senare.

OnE LovE / Zehlin

RSS 2.0